:: |
Autor |
Poruka |
2wild4u Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Okt 2008 Poruke: 12
|
|
decko ide u moju skolu i skoro svakodnevno ga vidjam. svidja mi se ali ne znam kako da mu pridjem stoga HELP!
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Pa probaj da se upoznaš sa njim i nekako zbližiš
Posle ćeš videti kako će se odvijati al prvi korak jeste upoznavanje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to i jeste problem sto mi nemamo zajednickih prijatelja pa da bi se ja sa njim upoznala. malo mi glupo prici mu i reci ja sam ta i ta ajde se mi upoznamo.i jos ako me na neki nacin odbije e onda sam gotova .
|
_________________ cemu cekanje? ajde skontamo se |
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
|
|
|
|
|
|
lik je svabo tako da tamo gdje on izlazi nasi ljudi ne mogu ni uci
ima vec 3 mjeseca kako se stalno gledamo al lik ni da mi pridje cak i primjecujem da kad sretnem njegove prijatelje bas me oni nekako cudno gledaju. lik je rezervisan tako mi se cini bar kad god se sretnemo na ulaznim vratima skole lik drzi vrata da bi ja usla i cak pomislim ajde mozda ceka nekoga svoga ali ne samo pusti vrata i krene zamnom i opet nista ni cao .
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
2wild4u je napisao/la sledeće: | decko ide u moju skolu i skoro svakodnevno ga vidjam. svidja mi se ali ne znam kako da mu pridjem stoga HELP! |
Neka te neko "slučajno" gurne na njega, pa znaš ono " Oprosti, gurnuli su me ... Ja sam ta i ta" Jest klišej al uvik upali
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma rezervisan po pitanju komunikacije salje signale ali nece da pridje
ma ne bi ja da me neko gurne na njega nego bi ja da bacim kamen sa cetvrtog sprata skole na njegovu glavu pa bi valjda tada nekako odreagovao al pokusacu kako god nemam sta izgubiti.
|
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
2wild4u je napisao/la sledeće: |
nego bi ja da bacim kamen sa cetvrtog sprata skole na njegovu glavu pa bi valjda tada nekako odreagovao al pokusacu kako god nemam sta izgubiti. |
Dobro je to, samo mala je vjerovatnost da ćeš ga baš iz prve pogodit u glavu pa pripremi više kamenja
|
|
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Pa evo recimo.... pokusaj jednostavno da se pravis da gledas negde ili nesto u drugom pravcu kada idete jedan prema drugom i ono kao slucajno se "sudaris" sa njim Naravno ako nosis nesto u rukama knjige i sl. ispustis ispred njega... jednostavno stvoris sebi priliku da razmenite bar par reci za pocetak
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|