:: |
Autor |
Poruka |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Jaoojjj ....mi bili na nekom seminaru na jugu Francuske i za vreme pauze svi bi otisli na kafu, malo da se osvezimo i naravno do toaleta a oni se nalazili u jednom jako lose osvetljenom hodniku sa jednim vratima na jednoj strani i drugim vratima na drugoj, ja otvorim vrata sa desne strane i ... kolega iz Toulousa stoji i drzi "nesto" u ruci ja usla u muski toalet
Nego da je to bilo samo to pa i nekako vec ja sva onako zbunjena, ukipljena a on okrene se kada je cuo vrata i ugleda mene, zatim spusti pogled na ono sto je drzao u ruci, ponovo okrene glavu ka meni, nasmesi se i tako me malicijozno pogleda pravo u oci Jaoojjj, da sam mogla u zemlju da propadnem u tom trenutku I sto je najgore, seminar je trajao dva dana, a kolega me je uvek gledao tim istim malicioznim pogledom, a kada bi krenuo u toalet pogledao bi u mene i rekao "Idemo li?"
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|