:: |
Autor |
Poruka |
rL-Valter panonski mornar
|
Datum registracije: 24 Feb 2008 Poruke: 7659 Mesto: Senta sity
|
|
ej bre mesec dana ti niko nepise
znaci trebalo bi da osvezssz malko sa nekim svojim "izazovnim" fotografijama (tamo de si barem nasmejana), pa da forumasi pohrle nazad u tvoj kutak
|
_________________ Prodala si veru, crni biseru... u to ime castim sve od reda... pricace o meni ljudi da sam lik i kad' gubim... GUBIM KAO POBEDNIK.. |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
evo, ko što Valter kaže, da se malo podsjetimo i ovok kutka.
Dakle, podsjetili smo se, sad možemo i dalje da idemo ja ne tražim izazovne slike, ima toga dosta kod Jeje... Ja samo svratih da pozdravim!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
rL-Valter je napisao/la sledeće: | ej bre mesec dana ti niko nepise
znaci trebalo bi da osvezssz malko sa nekim svojim "izazovnim" fotografijama (tamo de si barem nasmejana), pa da forumasi pohrle nazad u tvoj kutak |
E sad 'vako...
Ja nemam potrebe da izazivam forumaše fotkama (pogotovo što uz mene ne ide osmeh),
ja to radim na drugi način (čitaj, rečima)
A kao drugo, ko treba da me "obidje", obidje me onako kako dolikuje,
a ovde... prepuštam popularnost onima koji vole biti u centru pažnje,
ja ne
A na kraju da ti se zahvalim što si svratio
Konjo , hvala i tebi na obilasku...
Lepo je znati da neki ljudi cene prave vrednosti
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Najdraza moja garavuso,
nije me bilo davno a nije ni tebe znas da nedostajes sta da kazem a sto vec ne znas... necEm da duzim znas da te volEm
Saljem ti bezbroj poljubaca i rasteraj oko sebe da nam budes tu cesce
Evo jutarnje
Ostalo je sve suvisno
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Najdraža moja Plavušo ,
istina, nije me bilo neko vreme, ali....
To nikako ne znači da nisam mislila na pojedince i da mi isti nisu nedostajali.
I kad me nema da ti to kažem, znaš da te
Hvala ti što si svratila...
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
opet ja pozdravljam
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
|
|
|
Vidi ti malog LoOdog Bosanca kako se neprimetno ušunjao i ostavio pozdrav
Uzvraćan je, aha
Svrati... na kafu
A možda i rakijicu
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
takvom pozivu se ne odbija
Hvala i usput, pozdravljam naravno
|
|
|
|
|
|
|
|
Ovo ti je domaćinska "kuća", uvek spremna za drage goste
Izvoli...
I naravno, živeli
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
evo i nesto za klopu
posluzi se kada dodjes
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Evo i mene nije da mi je zabranjeno da dodjem bez povoda, ali lepo je kad postoji nesto da se proslavi Vidis kako se isplati zagrejati malo stolicu i jos malo i neces vise morati da je grejes tim povodom Kao sto vec rekoh danas, kada je onakav rezultat onda se zaborave neprospavane noci, a bilo ih je Cestitam za danasnji uspeh i da i ostale "probleme" resis s maksimalnom ocenom Saljem puuuuuuuno poljubaca bez otrova
hmmmm proslaviti mozes i ovde, ali bez mene, ja te cekam na nekom kulturnijem mestu
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
TamarO ,
za koga bi ta klopa?
Mislim, htedoh reći, ako je za mene, od srca ti hvala
Ženče,
najpre jedno weeeeeeeeeeeeeee zato što si došla
Tebi je sve dozvoljeno, da dođeš sa i bez povoda,
da ne dođeš (samo gledaj da tu opciju izbegavaš )...
Znaš kako, dobro je dok grejem samo tu jednu stolicu, zamisli da ih je više ...
a neprospavane noći, neka ih bude, što se mene tiče, bezbroj samo s' drugim povodom
Hvala ti na lepoj želji, al' ajde da ja budem malo realnija,
neka se ostali "problemi" reše sa ma kakvom ocenom, bitno je da se reše
Jašta, da... ima da proslavimo, a sad gde, eto, ostavljam tebi da biraš, kao dobroj domaćici
Ljubi tebe tvoj mužić (bez epiteta čisto da se ne stekne pogrešan utisak )
I naravno...
što si ulepšala kutak svojim prisustvom i rečima...
|
|
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> Blacklady kutak |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13 sledeća |
Strana 11 od 13 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|