:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Kakve su bile vaše suparnice?
Da li se nekad desilo da ih imate više oko jednog momka?
U kakvim ste odnosima bile sa njima?
Koje su to najgore a koje najbolje suparnice koje ste imale?
Kako ste postupale prema njima?
Ispričajte nam sve čega se setite u vezi ove teme
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Ne, nikada nisam imala suparnice, ali smatram da ako me muž voli, potencijalne suparnice nemaju mesta u našim životima.
|
|
|
|
|
 |
° Idealna ° Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Jan 2009 Poruke: 40

|
|
Filićka, dušo oli ti imaš koju suparnicu?
Šta se tiče "suparnica"... rješava se to sve velikim i brzim udarcem.
Ne trpim vidit kokoši oko svog muškarca. Ok prijateljice, al da vidim da neka namjerno plazi ma biži ća..
Kako se ponašan? Pa lipo dođen, poljubin momka onako strastveno isprid nje, ova padne u komu i gotova priča
|
|
|
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Hmmm......Uvek mi je bio "izazov" da budem sa deckom oko kog se vrti puno cura Ne mogu ih nazvati suparnicama, niti reci kakve su bile dobre ili lose niti pricati o tome kako sam postupala prema njima jednostavno bile su tu zbog tipa kome sam ja bila centar sveta (samo su "hranile" i uzdizale moj ego )
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
° Idealna ° je napisao/la sledeće: | Filićka, dušo oli ti imaš koju suparnicu?
Šta se tiče "suparnica"... rješava se to sve velikim i brzim udarcem.
Ne trpim vidit kokoši oko svog muškarca. Ok prijateljice, al da vidim da neka namjerno plazi ma biži ća..
Kako se ponašan? Pa lipo dođen, poljubin momka onako strastveno isprid nje, ova padne u komu i gotova priča |
Imam ih, a malopre sam brojala, 8.
A možda i više.
Pošto se moj čitav život vrti oko moje prve ljubavi, druge suparnice ne računam.
Sve do jedne su bile užasno ljubomorne i pokvarene.
Neke su me napadale a neke nisu.
Prva ih nikad nisam dirala niti sam obraćala pažnju na to jer sam znala da njega više nikad neću imati pa sam im uvek želela sreću ali one to nikada nisu shvatale.
Jedna me je jednom izazivala nešto bezveze, dobacivala neke gluposti ali na to naravno nisam nikako odreagovala.
Najgora suparnica koju sam imala bila je poslednja njegova devojka, koja me je uvek gledala kao da se sprema da me ubije, užasno mi je bilo smešno to što mi nikad ništa nije smela.
Najbolja suparnica i dalje ostaje jedno malo stvorenje koje me je pre par dana na sred školskog hodnika kidnapovalo i odvelo na kafu.
Iako joj ništa ne verujem, lepo s njene strane što bar pokušava da me zavara da izmedju nas ne postoji nikakva prepreka.
Naravno da ne mrzim svoje suparnice, one su te koje će pružiti sreću onome od koga moja sreća zavisi.
Jednom mi se desilo da se moja suparnica rasekla pa sam joj pritekla u pomoć, što naravno nije znala da ceni.
Desilo se i da mi je dobra drugarica postala suparnica ali preživela sam
Takodje sam bila i u situaciji kada sam morala da sedim metar od suparnice i tog mog nesudjenog dragog te me je ona non stop ljubeci ga u vrat gledala.
Straaaaašno
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Najgora je bila jedna guska koja je pokusala da me isprovocira prozivajuci moju sestru jer je znala da sam tu slaba ali nisam dozvolila da me to iznervira jer znam koji joj je koeficijent inteligencije a ja da se spustam na taj nivo ne pada mi na pamet..
Najbolja je bila jedna za koju sam ja mislila da je bivsa a uopste to nije bila, taj decko je bio u vezi i sa mnom i sa njom u isto vreme a nijedna nije znala. Kad smo saznale, cule smo se, ispricale jedna drugoj sta se desavalo, njega sutnule i ostale u super odnosima..
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Nakon skorašnjih iskustava, termin Suparnica sve više izjednačavam sa Kokoška. Toliko nisko umeju da padnu da me ponekad sramota što sam žensko. Stvarno moraš biti jako plitka da bi fizički nasrnula na devojku koja je sa momkom koji ti je bivši ili koga želiš.
Citat: | Kako ste postupale prema njima? |
Ignore. Može samo da nas gleda, a i to joj je mnogo
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
vesnaana Odomaćeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Okt 2007 Poruke: 1132 Mesto: negde daleko...

|
|
sto se tice suparnica nisam ih mnogo imala...ali najjaca mi je bila bivsa devojka mog dobrog druga koja nije mogla da podnese mene kraj njega , ni u kom smislu, pa je i fizicki nasrnula na mena... ... naravno iskulirala sam je, , ne pada mi napamet da se spustam na nivo neke iskompleksirane glupacice!
|
_________________ Life is a moment in space
When the dream is gone
Its a lonelier place
I kiss the morning goodbye
But down inside you know
We never know why.... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|