:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
toliko sam cekala da pocne, secam se da sam pratila kao mala, pred spavanje
a ovo
uvazeni Matic nema blage veze sa voditeljstvom ovakvog kviza, takmicari su blago zbunjeni, nesto se ne secam igara, na veliku zalost, pa ne mogu da uporedim da li je sve isto ili se nesto promenilo ali me ovaj kviz sad podseca na o naj nesretni sa B92, pitanja za sampiona
sve u svemu, veliko razocarenje
ni K od kviskoteke a kamoli od kviska
uzas
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Ni onaj na "Novoj" (valda) nije bolje prošao, bez obzira što ga je opet vodio Oliver Mlekar koji "zna zanat"...
|
|
|
PFC4ever! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Mar 2009 Poruke: 62
|
|
Ne gledam ovaj kviz ali kad slučajno naišem na njega pocepam se od smeha zbog bar jednog takmičara koji non-stop onako upečatljivo drnda onaj taster
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
A na kojem to kanalu je pocelo opet emitovanje ovog kviza???
Sumnjam da ce ikada ponovoti se uspjeh nekadasnje kviskoteke s Oliverom Mlakarom kao voditeljem i Lazom Goluzom kao urednikom...
I da evo ulazem kviska
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | ne znam zashto niko ne voli tog voditelja, al' po meni i nije losh, pre svega je kulturan i nije plitak kao... da ne nabrajam.
A da takmicari jesu malo smeteni - jesu
Btw Biserka ja govorim o ovoj Kviskoteci na Srpskom FOXu |
Pa ja pitah bolan..znam da su bili ko bajagi vratili taj kviz na TV NOVA ali od toga nista ne ispade do jednog velikog blama. Koliko imam na ovoj kablovskoj kanala ne vidjeh nigdje da je poceo taj kviz , pa zato i upitah na kojem se kanalu poceo prikazivati
Ko pita ne skita jel'te
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|