www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kviskoteka
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~
::  
Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 13, 2008 3:03 pm    Naslov poruke: Kviskoteka Na vrh strane Na dno strane

toliko sam cekala da pocne, secam se da sam pratila kao mala, pred spavanje Laughing

a ovo

uvazeni Matic nema blage veze sa voditeljstvom ovakvog kviza, takmicari su blago zbunjeni, nesto se ne secam igara, na veliku zalost, pa ne mogu da uporedim da li je sve isto ili se nesto promenilo ali me ovaj kviz sad podseca na o naj nesretni sa B92, pitanja za sampiona

sve u svemu, veliko razocarenje

ni K od kviskoteke a kamoli od kviska

uzas

" I know the way to fuck them all...."

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 13, 2008 9:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ni onaj na "Novoj" (valda) nije bolje prošao, bez obzira što ga je opet vodio Oliver Mlekar koji "zna zanat"... Sad

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

PFC4ever!
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Mar 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 06, 2009 10:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne gledam ovaj kviz ali kad slučajno naišem na njega pocepam se od smeha zbog bar jednog takmičara koji non-stop onako upečatljivo drnda onaj taster Mr. Green

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 09, 2009 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A na kojem to kanalu je pocelo opet emitovanje ovog kviza???

Sumnjam da ce ikada ponovoti se uspjeh nekadasnje kviskoteke s Oliverom Mlakarom kao voditeljem i Lazom Goluzom kao urednikom...

I da evo ulazem kviska

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 09, 2009 11:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam zashto niko ne voli tog voditelja, al' po meni i nije losh, pre svega je kulturan i nije plitak kao... da ne nabrajam.
A da takmicari jesu malo smeteni - jesu Mr. Green

Btw Biserka Mr. Green ja govorim o ovoj Kviskoteci na Srpskom FOXu

The tears of a clown make the whole world laugh.

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 10, 2009 12:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
ne znam zashto niko ne voli tog voditelja, al' po meni i nije losh, pre svega je kulturan i nije plitak kao... da ne nabrajam.
A da takmicari jesu malo smeteni - jesu Mr. Green

Btw Biserka Mr. Green ja govorim o ovoj Kviskoteci na Srpskom FOXu

Pa ja pitah bolan..znam da su bili ko bajagi vratili taj kviz na TV NOVA ali od toga nista ne ispade do jednog velikog blama. Koliko imam na ovoj kablovskoj kanala ne vidjeh nigdje da je poceo taj kviz , pa zato i upitah na kojem se kanalu poceo prikazivati Mr. Green

Ko pita ne skita jel'te Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 10, 2009 12:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, primetio sam iz postova iznad da je bio na josh nekoj televiziji Very Happy Wink

Ma mosh' i da skitash, nije problem Mr. Green Razz

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~ -> Kviskoteka Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon