www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

website design
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Tutorijali ~
::  
Autor Poruka
Dakilica
> sexy angel <
<b>> sexy angel <</b>

Godine: 42

Datum registracije: 28 Maj 2007
Mesto: > trg raja <

belgium.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 06, 2008 5:50 pm    Naslov poruke: website design Na vrh strane Na dno strane

Da li neko zna gde da nadjem tutorijal vezan Photoshop CS3 E - dizajniranje web sajta + Dreamweaver CS3 - definitivno sve od pocetka do plasiranja web sajta???

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 06, 2008 5:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Daky ... ima dosta tutorijala na www.tutorijali.org .. proveri tamo ako ima nesto pa vidi ako ti to moze pomoci

Dakilica
> sexy angel <
<b>> sexy angel <</b>

Godine: 42

Datum registracije: 28 Maj 2007
Mesto: > trg raja <

belgium.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 06, 2008 6:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala Boky, te stvari su mi ok...
treba mi onaj deo kada zavsim-iscrtam sve u photoshop-u, i krenem sa slice select tool da selektujem delove......e odavde mi treba dalje +to prebacivanje u dreamweaver i finisiranje da bih aktivirao sajt.....

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 27, 2009 12:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da ne otvaram novu temu. Very Happy

Znam napraviti obicne veb stranice.

E sada bih zeleo da napravim nesto na foru da ima jedna stranica da se prica/tipka/diskutuje, nesto kao forum i druga bi bila da se postavljaju slike gde se mogu ostavljati komentari drugih clanova.
Osim kupovine imena i hostinga, sta bi mi bilo tj. sa cime bi mi bilo najlakse napraviti takvo nesto pod uslovom da se ljudi moraju registrovati da bi imali pristup forumu i galeriji Question Question Question

Drugo pitanje:
Da li je tesko napraviti nesto na foru facebook-a Question

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

[Peky]
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Avg 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 06, 2009 3:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tvoje prvo pitanje:

Nije lako to odraditi. Moras poznavati php, javascript (mozda ce ti zatrebati) i mysql.. Imas na tutorijali.net dosta tutorijala u vezi php-a, itd.. Nauci sve to, pa pocni da vezbas i uradices dosta!

Tvoje drugo pitanje:

Slicno je kao prvo pitanje samo sto moras znati jos vise tih "jezika"... Smile

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 07, 2009 3:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Peky.
Ma ajde bre, sve je lako kada se moze i jos lakse ako se zna Wink
Znaci nista na brzaka, pokupis neki template, uradis izmene i gotova stvar? Mr. Green

Nista, da se bacim na citanje onda Very Happy

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 08, 2009 2:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

na elitezone forumu mozes da nadjes tutorijale za sve i svasta, konkretno za tebe dakilica imas total training for website design na 2 DVD-a.....e jbg,sad sam video da si to trazio pre godinu dana Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Tutorijali ~ -> website design Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon