:: |
Autor |
Poruka |
melinica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 30 Maj 2008 Poruke: 4 Mesto: bihac
|
|
volim kuhati ali ne i jesti slatko
|
_________________ melinica |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
puslica i dalje vodi na mojoj listi
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
daja23 **garavuša**
|
Godine: 39
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)
|
|
Obožavam Havanu
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
|
erilla ~kuin lumihiutale~
|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
|
|
Obožavam jesti tortu od višanja koju napravi moja mama i ponekad sacher (inače mi je preslatka ali ne mogu da odolim )
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Plazma, Svarcvald, Pesak torta i Cheesecake moji favoriti mada vise volim osvezavajuce vocne, kremaste torte od onih cokoladnih i sa orasima
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
najviše voćne,mmm
|
|
|
keva2 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 13 Jan 2009 Poruke: 502
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
cokoladne, teske, one cije te jedno malo postenije parce pridavi
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | puslica i dalje vodi na mojoj listi |
reforma i kinder torta
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Plavusica73 Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Apr 2009 Poruke: 19
|
|
BANANA TORTA
Može da se pravi od gotovih kora ili da se peku. Ako se peku, prave se dve kore, rolata. Kora: 4 jaja, umuti sa 4 kašike šećera i dodaj 4 kašike brašna. Peci na 150 stepeni. Izvadi iz pleha, namaži na vruće džem od kajsija, urolaj i uvi sa vlažnom krpom, i ostavi da se ohladi. Fil: 4 žumanca sa 6 kašika šećera umuti, zatim umešaj 1 kašiku brašna. Zagrej 400 gr mleka sa vanilom i u to dodaj fil i mešaj dok se ne zgusne kao puding (isti fil je kao za krempite ili princeze). Fil mora da se dobro ohladi. Fil se potom izmeša sa 200 putera i 6 kašika šećera. Iseci rolat na koturove i pređaj: patišpan+banane na kolutove+fil+opet:p+f+b+f+p. Sve završi sa dve kesice umućenog šlaga i ostavi da odstoji u frižideru.
|
|
|
|
|
|
jasenka1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Apr 2009 Poruke: 24
|
|
sve su fine ako nisu voćne i s orasima...
a evo jedne moje ali recept ne smijem odati..(ipak zivim i od toga)
|
|
|
|
|
|
mc_elly Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 15 Maj 2006 Poruke: 1628 Mesto: * u jednom vrtu medju cvijecem*
|
|
Tunel torta je vrh
|
_________________ LjUbAv Je VaLjDa JeDiNa StVaR nA sViJeTu KoJu Ne TrEbA oBjAsNjAvAtI i TrAzItI jOj RaZlOg |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|