:: |
Autor |
Poruka |
milicik Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396
|
|
Mislim da je to glupo
|
|
|
|
|
|
Sale_VD Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 335
|
|
Nacuo sam da ce cena 3G da bude oko 80 din/min!
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
pa oni nisu noramalni
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ja sam se nedavno pretplatio na 3G i do sada sam probao samo sadrzaje na 3G MONDO, posto nemam nikoga da zovem preko video poziva.
Ljudi, 3G MONDO je ocajan! Jedino sto donekle zadovoljava standarde su live stream kamere po gradu (mada je i tu 2-3 fps), dok su sva tri TV programa (RTS2 koji je najmanje los, SOS koji nema tona i B92 kome je slika toliko losa da se skoro nista ne vidi) ocajnog kvaliteta! Mislim da je dovoljno reci da sva tri kanala rade na 65 kbps(a hvale se protokom od 2 Mbps), sto bi teoretski vrlo lako moglo da se gleda i preko GPRS-a (postoje programi za simbian telefone preko kojih mozes da gledas neke svetske kanale poput BBS-a, SNN-a... i to preko GPRS-a. Ja sam probao i slika je dosta bolja nego ova tri kanala preko 3G mreze).
Od ostalih sadrzaja 3G MONDO imate jos muzicke spotove i trejlere. Ton im je isprekidan a slika prakticno ne postoji. Mozete zapaziti samo neko razlivanje boja dok se ni najkrupniji detalji uopste ne razaznaju.
Sve u svemu, od 3G mreze dobili smo samo G!
|
|
|
|
|
|
DJ WelleR ***UvEk U pOkReTu***
|
Godine: 32
Datum registracije: 25 Feb 2007 Poruke: 4184
|
|
Ma predpostavljao sam da je sr*n*e.
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
Ima li neko iskustva sa Telenorom, posto su i oni pustili 3G pre 2-3 dana?
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
Iskustva posle vise od godinu dana:
Video poziv kasni par sekundi, tako da je vrlo tesko komunicirati. Nesto malo su poboljsali kvalitet streaminga, ali je to i dalje dosta lose. Jedino sto se isplati je besplatan pristup Modno portalu. Sve u svemu, totalno nepotrebna stvar.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Ja sam se nedavno pretplatio na 3G i do sada sam probao samo sadrzaje na 3G MONDO, posto nemam nikoga da zovem preko video poziva.
Ljudi, 3G MONDO je ocajan! Jedino sto donekle zadovoljava standarde su live stream kamere po gradu (mada je i tu 2-3 fps), dok su sva tri TV programa (RTS2 koji je najmanje los, SOS koji nema tona i B92 kome je slika toliko losa da se skoro nista ne vidi) ocajnog kvaliteta! Mislim da je dovoljno reci da sva tri kanala rade na 65 kbps(a hvale se protokom od 2 Mbps), sto bi teoretski vrlo lako moglo da se gleda i preko GPRS-a (postoje programi za simbian telefone preko kojih mozes da gledas neke svetske kanale poput BBS-a, SNN-a... i to preko GPRS-a. Ja sam probao i slika je dosta bolja nego ova tri kanala preko 3G mreze).
Od ostalih sadrzaja 3G MONDO imate jos muzicke spotove i trejlere. Ton im je isprekidan a slika prakticno ne postoji. Mozete zapaziti samo neko razlivanje boja dok se ni najkrupniji detalji uopste ne razaznaju.
Sve u svemu, od 3G mreze dobili smo samo G! |
zovi mene
slazem se da je totalno nepotrebno, jos ako moram i da gledam nekog dok pricam....bzv...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
|
|
mislim da je 3G nepotreban a i mi nemamo toliko dobre mreze za to, a i ako moram vec da pricam sa nekim onda ne mora da me vidi koje sve face pravim dok pricam sa njim ili njom, meni telefon podrzava 3G ali ne pada mi napamet da ga ukljucim...
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
pajica123 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Nov 2007 Poruke: 29 Mesto: Novi Sad
|
|
pa evo, stanje se malo promenilo.... bar telenor 3g radi pristojno, a mnogi telefoni sada podržavaju i 3.5g, tako da lako može da se ostvari protok preko 1mbps (u praksi).
svrha 3g mreže nije samo video poziv. preko nje idu i govorni pozivi, ali su oni kvalitetniji nego preko gsm mreže. a naravno, tu je i mobilni internet koji odlično radi preko hsdpa (3.5g)
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|