:: |
Autor |
Poruka |
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Nedostajes tako mi nedostajes
za sve sto proslo je nedostajes
nedostajes tako,tako mi nedostajes
za sve sto dolazi nedostajes
Al' ne možeš se sakriti..vidjela sam te i uslikah te s mobitelom i evo ti dokaz
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
@ anchi ( ili anchica, videcemo koji ce predlog pobediti)
opasna si... djavolice jedna...
Biseru, svojto moja, kad dodjesh u moju temu... Trenutak samo da odgovorim nesto anchi ili anchici , pa ti odgovaram odmah...
@ anchi
+
Dakle , biseru, sledeci put ako budesh dolazila ovde, onda samo napishi.... Ne morash nikakve klipove da stavljash nikakve poklone nista...
@ anchi
+
ma nishta biseru i ne pishi ovde, samo ukucaj tri tacke i ja cu sve razumeti, samo to i nishta vise. Ovako ---> ...
I nishta vise.
@ anchi
+ +
Samo to, biseru, nishta vise.
Hvala vam sto ste bile ovde.
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Jarane, vidim, u teške muke te uvališe frajeri ovdje na domac(ne radi mi meki Č)em, Drugar, toliko da znaš, da smo istih misli. Ukradoše i staviše nam raju u veču kastu, onu plavu... ali, raja je raja, i ko što ona pjesma kaže, koja nema nikakve veze sa ovim što pišem, "stojim tužan na peronu, i minutu brojim svaku..."
jarane, eto, nek bude i od mene malo tinte ovdje!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
|
|
Samo sam navratila da znas da mislim na tebe i da mi mnogo nedostajes ..veliki pozdrav od crnogbisera
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Druže, jeste da je Uskrs davno prošao, ali sam slučajno naleteo na ovu sliku, pa rek'o da ti je poklonim.
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Evo dosla da pozdravim najlepseg na forumu
I naravno da dolazis malo cesce ovde, nedostajes kad te nema duze vreme
Saljem poljuBce kad vec poklona nisam donela, i to je nesto
|
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
gde si , coco milo, što činiš? Oli ušla voda u podrume, oli pao snijeg na Lovćen, hvala što si svrati ovde.
valja, valja, dabome da valja
pozzzz
@Mauriiiiiiiicio
pa gde si , bre, ti?
Ko te najviše gotivi na domacem.de, ko te stalno, ali stalno spominje, ko tsalje poljuBci iz srca i duše, a ne one marketinške?Tebe i vive,a?
kiss mom prijatelju crnom biseru
kiss za katetu1 a.k.a. anci22 i hvala na poseti
poljuBci za tebe( dabome, od srca, a ne oni marketinški)
|
|
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
|
|
Mysty je napisao/la sledeće: | |
Gde si, mysty, gde si moja brat_i_sestra_nikako, gde si, ljubimče moje.
Hvala ti što si bila ovde, kiss za tebe!
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
evo i mene do tebe. neću nešto dugo, jer nemam vremena, ali samo tolko da se javim, da ne pomisliš, da samo čekam da ti meni dođeš.
pričaš da neaš sa kim da se svađaš, ama jarane ša če nama svađa? bolje ovako, nema ni mene ni tebe, pa se poželimo
eto jaro, nek je sa srečom!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
|
|
Ocinji vidu mojjjjjjjjjj samo da ti se stupasim da znas da mislim na tebe i bjegam dalje
|
|
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> ImeTu, mislim, ovaj... imenu mome a.k.a. držte velociraptor |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 |
Strana 7 od 7 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|