:: |
Autor |
Poruka |
BabyG Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...

|
|
Hahahha,...meni to tako glupo.Jos kad vidim da se potezu za kosu, pa tako su smotane, i mrzim inace da vidim cure kako se tuku, a na filmovima je ta glima jos gora....
Inace rijetko kad vidim zensku tucu na filmu ili seriji....
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
 |
|
|
|
 |
kisjeli kupus Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Dec 2005 Poruke: 19

|
|
roselyn sanches u rush hour 2 sa nekom kineskinjom,
|
_________________ You might be thinking to yourself, did he fire five shots or six? You also have to ask this, Do you feel lucky? Well, do ya punk? |
|
|
|
 |
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~

|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar

|
|
gledao sam puno takvih filmova i to je bas bezveze, aj da bar reziraju taj deo da je realnije nego...svasta
|
_________________ acronis |
|
|
|
 |
mi2scg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 241 Mesto: Novi Sad

|
|
Kill Bill i Uma Turman sa Deril Hanom! Definitivno, posebno scena kada bosom nogom zgazi oko!!!
|
_________________ Marko MI2
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
meni bzv da vidim i musku tucu a kamoli zensku
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
Malo je realnije na filmu kada se dve ribe mlate,
nego kada neka ribica od jedva 50 kg mlati nekog kafanskog
ološa koji ima 100 kg i 2000 tuča iza sebe.
E to ne mogu da gledam,još kad ga udari sa rukicom on leti kao da ga je voz udario.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|