:: |
Autor |
Poruka |
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Am,ericke skrivene kamere su super...malo para potrose a puno dobiju.
Inace i italijani ne rade lose one skriven kamere sa poznatim ljudima u Italiji,a i on sa obicnim ljudima...ali potrose para nezna im se broj..
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Ne gledam ih bas puno. Najvise mi se svidjaju kratke skrivene kamere sa nepoznatim protagonistima. Italijani su malo preterali, ali ima i dosta dobrih. Svidelo mi se par legendarnih skrivenih kamera, koje su se emitovale na trecem kanalu, pre vise godina, kada su "zrtve" bile poznate licnosti: Era Ojdanic, kosarkas Tomasevic, Zoran Kalezic.....
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ja volim kanadjane...pogotovo one sa pandurima...redovno se upiskim od smeha
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
ILLNINO Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 22 Mesto: BOR
|
|
Imam utisak da se italijani nekako foliraju svaki pokret im je smesan !!!!! Dok kanadjani Just for Laught su super imaju super fore i originalni su.
|
_________________ This body holding me reminds me of my own mortality.
Embrace this moment. Remember.We are Eternal.
All this pain is an illusion. |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Volim skrivene kamere i gleda ih. Samo nekad neke i nisu smešne..
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|