:: |
Autor |
Poruka |
svobodan Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 4203 Mesto: iz bgd jbt
|
|
..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće: | muskarci ne znaju da odglume... |
e pa grdno se varas
|
_________________ Volim Partizan kao oči svoje
|
|
|
|
|
ice_baby_ice >Полицајац<
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Jul 2007 Poruke: 1796 Mesto: Svuda po malo...
|
|
eeeeeeee pa ja spadam medju oni 31%
|
_________________ UDRI NARODNA M I L I C I J O ! ! !
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
hm.... voleo bih da vidim da neka zena odglumi grceve (tamo gde treba).... da odglumi izliv tecnosti (tamo gde treba)... bas bih voleo da vidim kako zena simulira fizicke reakcije na svom telu.
Bez onog.... ah, oh.... aaaaaauuuuuuuu....... to mi radi.... i kao stezanje i grebanje po ledjima.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Može da se provali kad žena glumi samo trebate dobro da je posmatrate. Jer drugacije reaguje na pravi a drugacije kad glumi.
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^naravno! mada, kome je stalo taj ce provaliti,ako ne..pa opet nista samo mi je najzalije da se devojka tako lako odrice svog orgazma. (ili ga nauci kako se to radi, ili odradi sama there is always a way)
|
|
|
|
|
|
chrome8 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2007 Poruke: 22 Mesto: beograd
|
|
Ako ce da lazira orgazama sto uopste i pocinje bilo sta...? Moje zence samo kaze da nije za seks ako nije. Lakse joj je tako nego da lazira. Laz je laz, ma koje vrste bila.
|
_________________ Don't want to step on any hairy toes! |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Istina
Ali vežbanjem se sve postiže
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|