:: |
Autor |
Poruka |
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
nije mi se desilo do sad i nadam se da nece...al to moze lako biti pokazatelj da je il doslo do zasicenja il da je nasao neku adekvatnu zamenu ...u prvom slucaju das malo oduska i njemu i sebi pa onda probas opet ali na neki mnogo eroticniji nacin hehe..u drugom slucaju samo mu kazes bye bye
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
stvarno ne znam sta da ti kazem...meni se to do sada nije desilo...niti sam ja gubila interesovanje (za tako lepu i korisnu aktivnost sam uvek ) niti je moj bivsi zamnom gubio zelju...u krevetu smo se uvak dobro slagali...povremeno i van njega
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
zeljkot Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Nov 2004 Poruke: 55
|
|
to ne mora nista da znaci mozda je samo umor ili stres.treba imati strpljenja
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
obe stvari koje si navela mogu da budu razlog,ali postoji jos nesto-mozda ste jednostavno upali u kolotecinu.Mozda vam je sexualni zivot postao po malo dosadan.Jednostavno probajte da unesete malo novina i extremnosti u sex.Jedna erotska masaza ili neki striptiz ce brzo vratiti stvari na svoje mesto.Zatim isprobavanje novih poza ili mesta za sex.Jednostavno treba biti mastovit.Vredi probati
|
|
|
|
|
|
elzare Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 211
|
|
to je jednostavno neizbezno kod devojaka,posle odredjenog vremena izgube interesovanje.
|
|
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
To se njemu nije desilo jos, kod mene jeste a razlog su previse natovarenih obaveza pa nema sanse da izadjem tu njemu u susret mada se trudim koliko mogu....nemam drugog niti on ima drugu niti to ima veze sa gubljenjem interesovanja bar sto se mog misljenja tice o muskim razlozima zbog kojih bi mozda izgubili interesovanje...
|
|
|
Alan Ford Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 11 Jul 2007 Poruke: 32 Mesto: Beograd
|
|
Gurni mu prstenac,primetice te 100%
|
_________________ UH... |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Nije mi se do sad desilo
Ali Bože moj,sigurno će biti trenutaka..
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|