www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kada partner izgubi interesovanje...
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 41

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 3:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije mi se desilo do sad i nadam se da nece...al to moze lako biti pokazatelj da je il doslo do zasicenja il da je nasao neku adekvatnu zamenu Rolling Eyes ...u prvom slucaju das malo oduska i njemu i sebi pa onda probas opet ali na neki mnogo eroticniji nacin hehe..u drugom slucaju samo mu kazes bye bye

....tvoja i u dobru i u zlu....

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 2:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stvarno ne znam sta da ti kazem...meni se to do sada nije desilo...niti sam ja gubila interesovanje (za tako lepu i korisnu aktivnost sam uvek Mr. Green ) niti je moj bivsi zamnom gubio zelju...u krevetu smo se uvak dobro slagali...povremeno i van njega Wink

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

zeljkot
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 15 Nov 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 5:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to ne mora nista da znaci mozda je samo umor ili stres.treba imati strpljenja

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 30, 2006 1:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

obe stvari koje si navela mogu da budu razlog,ali postoji jos nesto-mozda ste jednostavno upali u kolotecinu.Mozda vam je sexualni zivot postao po malo dosadan.Jednostavno probajte da unesete malo novina i extremnosti u sex.Jedna erotska masaza ili neki striptiz ce brzo vratiti stvari na svoje mesto.Zatim isprobavanje novih poza ili mesta za sex.Jednostavno treba biti mastovit.Vredi probati

elzare
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 30, 2006 10:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to je jednostavno neizbezno kod devojaka,posle odredjenog vremena izgube interesovanje.

*~*Dixy*~*
~ToRqUe~
~ToRqUe~

Godine: 42

Datum registracije: 28 Okt 2006
Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 30, 2006 11:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To se njemu nije desilo jos, kod mene jeste a razlog su previse natovarenih obaveza pa nema sanse da izadjem tu njemu u susret mada se trudim koliko mogu....nemam drugog niti on ima drugu niti to ima veze sa gubljenjem interesovanja bar sto se mog misljenja tice o muskim razlozima zbog kojih bi mozda izgubili interesovanje...

Alan Ford
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 11 Jul 2007
Mesto: Beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 18, 2007 3:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gurni mu prstenac,primetice te 100% Very Happy

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 15, 2009 6:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije mi se do sad desilo Embarassed

Ali Bože moj,sigurno će biti trenutaka..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Kada partner izgubi interesovanje... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon