:: |
Autor |
Poruka |
shamrock Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Sep 2008 Poruke: 8
|
|
ma treba sve istraziti koliko ti vrijeme dopusta, tko zna kada ces opet imati priliku za posjetiti to mjestu, otok, drzavu... malo slikanja, pa istrazivanja lokalnih specijaliteta kuhinje, muzeji, klubovi, plaze, dvorci... svugdje se po nesto nadje
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
vrlo aktivna...da nisam, zasto bih onda putovala? da samo sedim na jednom mestu?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Ja sam rođeni istraživač. Najviše me privlače stari delovi gradova i interesantne lokacije.
Desi se nekad da pitam "lokalnog stanovnika" za neku građevinu. Jes' da je to samo da zadovoljim trenutnu znatiželju (), ali bar domaćini budu sve srećni što se raspitujem o njihovom mestu.
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
Pola pola bih rekla..
Volin naravno i ljenčarit, a opet s druge strane ispipavan sve, slikam, gledam, upijam itd...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|