:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ne slavim ga, ne primecujem, obicno se ni ne setim da je 'dan zaljubljenih' sve dok mi ga neko ne cestita
ako sam zaljubljena, svaki dan mi je 'dan zaljubljenih'...ako nisam, 14-ti februar mi je samo jos jedan dan u nizu
jedini praznik koji ja slavim je rodjendan uvek bilo, uvek ce i biti
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
ja ga ne slavim..nego obiljezavam....
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Netko ga voli.
Netko ne.
A vi? Objasnite zbog čega ga volite odnosno ne volite i što taj dan za vas predstavlja?
And ..
Šta kupiti dečku za Valentinovo
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Teme Dan Zaljubljenih !!! i Valeentttiiinnoooovooooo spojene, molim clanove da pri otvaranju nove teme provere da li ista ili slicna vec postoji
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
anchyvg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Sep 2007 Poruke: 223
|
|
Ja nemam ideju sta da decku kupim!!!
|
|
|
|
|
|
bebakiki Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Nov 2007 Poruke: 470
|
|
Za mene je to dan kao i svaki drugi.Ako mi neko samo taj dan u godini moze napraviti neko iznenadjenje,onda bolje da ni tada to ne uradi.Ako nekoga volim volim ga svaki dan a ne samo na dan zaljubljenih.
|
_________________ Happy |
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
Pa planiram ga provesti sa svojim dragim gdje i kako jos neznam, al sigurno ce nam biti fino ko i uvjek.
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Sta kupiti? Pa nista!
Jel to neko pisano pravilo da se mora nesto kupiti za takozvani dan zaljubljenih?
Ovde na zapadu su sve pretvorili u poklone. J380t3 ovde svaki praznik nesto se mora kupiti.
Pokloni se davaju za rodjendan i deci za Bozic.
Ne slavim dan zaljubljenih, posto sam svaki dan zaljubljen (za sada ), a i godisnjica braka nam spada odma sledeci dan.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|