:: |
Autor |
Poruka |
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Obično stojim daleko od wc-a, pa mi je neprijatno provlačiti se sama kroz gužvu, i onda je uvijek tu drugarica A i da sumiramo utiske, je l' izašao neko od posebnog značaja, da li je taj neko možda uputio pokoji značajan pogled, da kukam ako me nešto žulja, steže, da joj se izjadam ako me nešto iznerviralo, ma dosta je razloga zašto je skoro uvijek drugarica samnom u wc-u
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ne znam, ni meni nikad nece biti jasno....
osim......ili mozda....
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Sa mnom uvek ide drugarice u wc ..ali ne baš u wc
Nego pošto uvek kad izađemo nosimo tašnice i ne bi da ostavim negde u kafiću(može mi neko uzeti jer stalno nosim u njoj novčanik i mobilni)..i drugarica mi drži tašnu i čeka i (čuva vrata) ispred wc-a..
|
|
|
|
|
|
*pahulja* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Nov 2007 Poruke: 91 Mesto: necu da ti kazem celavi:)
|
|
kad sam ja u pitanju....bome mene prati..cela ekipa...od najmladjeg..do najstarije.. sala na stranu....pa ...ne znam..verovatno..po dve drugarice idu zajedno...zato..sto nam ponestalno dzentlmena... mada..ja kad god idem...pozovem drugaricu...jer kad ona cuje mene,i njoj se piski..
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Uvek mi je lakse da idem sa drugaricom,ko zna ko moze da me spopadne dok sam sama pa da me smara...a i jedna drugoj drzimo torbice dok je ova druga u WC-u,ne znam...zanimljivije je.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
sta znam,valjda je blam sama proci kroz guzvu,ili sta vec
mada ja sam po tom pitanju malo drugacija,nikada mi nije bilo neprijatno da sama odem,takva sam ali moja drugarica nema sanse sama da ode do sanka,a kamoli do toleta
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Vječna tema ..
Evo ja ću vam reći zašto.
Mi cure, kad kažem cure mislim na dobre prijateljice ( a i one malo manjen intenziteta), smo nerazdvojne. Kad smo vani, to vam je pravi show. Jedna za jednu. A što bi wc bio iznimka? Zabavnije je kad idete udvoje, utroje ili učetvero - em što je zabavnije, smiješnije i uvijek se dese anegdote. Koliko me puta spasila neka frendica kad mi je dala npr sjajilo, tampon, jer sam ga zaboravila a trebalo mi je.
Dakle, to je jednostavno neizbježno. A nadasve korisno, i zabavno.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
uglavnom zbog tracarenja, ako ne to onda cuvanja vrata, pomaganja oko puknute stikle, pocepanih carapa, razmazane sminke, dekoltea ili vec nesto slicno
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
schtranga je napisao/la sledeće: | Sigurno ste primetili da kao po neko nepisano pravilo uvjek u WC idu po dve devojke zajedno
zasto ? |
Jer uvek iskoristimo tu priliku kada smo nasamo i u "tisini" da promenimo utiske, dogovorimo se o daljem toku veceri, po nekad je neki savet u pitanju, po nekad i suze od smeha...
Ah da jos nesto u vezi sa tim (kada nam je jedan prijatelj pricao smejale smo se do suza)... Jednom prilikom pocele mi cure da pricamo kako uvek ima nekih likova koji sede nedaleko od zenskog WC i startuju cure koje prolaze... a tek ce nas prijatelj "Pa sta je vama, zar vi ne znate da je to takticno mesto" "ne postoji cura koja bar jednom u toku veceri nece otici da poseti WC i eto nam prilike da ocenimo ima li cega vrednog truda i ako ima odmah se startuje " I posle kao uvek idemo po dve pa i moramo
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|