:: |
Autor |
Poruka |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
@Kele možeš da loviš koliko hoćeš,al vjeruj mi da na kraju svi
muškarci postanu plen. samo se igraju sa nama.
Kao glume da ih neko lovi i to.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
Kele **one and only**

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 8826 Mesto: Vojvoda Stepa 23219

|
|
E to ti je druze moj vec tema koja ide u nedogled...
Recicu ti samo jedno... sto moze da objasni mnogo toga... Ko nam je kriv kad se dajemo jeftino , za jedan komad ''mesne materije'' dajemo srce i tu smo pukli u vecini slucajeva
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Au al ste ga vas dvojica otegli. Meni se daleko vise svidjaju devojke koje prve pridju - pokazuje da su sigurne u sebe. Ne mislim nista loshe o devojci samo na osnovu toga sto je prisla ona meni a ne ja njoj ... Imponuje mi ako mi prva pridje, znachi da posedujem nesto sto joj se svidelo i sto je vredno nje... A opet mozete da posmatrate to kroz muski mozak - jos jedna recka na zidu.
Bitno je ono sto se desi POSLE, taj prvi kontakt .. manje vishe (mada chesto taj prvi kontakt odlucuje...)
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|