:: |
Autor |
Poruka |
sansei Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Okt 2007 Poruke: 89 Mesto: Sarajevo
|
|
i tolerancija ima granice,ne ostajem ravnodusan prema onim koji predju tu granicu,cini mi se da mi se glas sam povisi,mozes me zamarat al nemoj me smarat
|
_________________ biti pokoren,a vladati osvajacem- najveca je zenska vrlina! |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
ametist heart pa mozda su ljudi imali samo los dan ili su za razliku od drugih ustali ranije, pa vec imaju neku dozu umora ili mozda su izcrpljeni i koncentracija im je opala..
treba imati obzira prema drugima a ne biti drzak
|
|
|
Lee123 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Avg 2008 Poruke: 2
|
|
prvo promislis sta je reko pa posle kritikujes, jer mozda i ima smisla u nekom kontekstu.
|
|
|
|
|
|
nadalina68 Dobro upućeni član
|
Godine: 56
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd
|
|
gluposti tolerisem iskrena da budem dosta zavisi i od mog raspolozenja i od koga dolaze gluposti
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
|
delakroa Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 55 Mesto: Tavankut/Subotica/Sombor
|
|
da, treba tolerisati gluposti, da bi onda mogli posle da podelimo te iste gluposti ovde na forumu
|
_________________ voli me-volecu te, pljuj me-UBICU TE! |
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Inače mogu sve da saslušam,od onih pametnih riječi pa do totalne gluposti.
Sad ne mogu baš da slušam čitav dan kako neko nešto baljezga i da pri tome
ostanem hladan.Ali nekad i nevjerovatna glupost može da valja u životu.
Ali svakako svaku reč dobro razmotrim pa tek onda je ocjenim dali je glupost ili ne.
Mada ako poznajem nekoga znam i šta može da kaže pa tako da i nemam nekakvih problema sa glupostima,tj da se iznenadim.Šta možeš da očekuješ od nekoga ko je glupan po prirodi nego glupost.Mada gluposti ne govore samo glupani,čist primjer su ovakvi ili slični forumi.Kada neko ko ima šta da kaže i to i kaže.Tj piše pametne stvari i od jednom izjavi ili napiše glupost da ne možeš da vjeruješ da je to ta osoba napisala.
Ja veći problem imam od gluposti ,sa ljudima koji misle da su zanimljivi,a uuustvari su toliko dosadni da ih ne možeš trpiti.Imam jednog radnog kolegu koji non stop priča nekakve viceve.A ja kao prvo nisam baš ljubitelj viceva.
Kud zna za pet dana da ponovi neki vic 5 puta, ja onako gledam,znam da nije budala ali neznam šta da mu kažem.
To mi je takođe jedan primjer kako neko ko ima mozga u glavi može da bude i dosadan a isto tako i glup.
Ko može da kaže da nije nikada uradio nešto glupo.Ili još da kaže da nije nikada rekao nešto glupo.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|