:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ne znam mogu li ovak pisati osobi koja nije na forumu, no, ako ne mogu zakljucajte. Simply sam morala, bas ovak javno jer nikad to prije nisam i sad mi nije ni vazno !
Ljudi me jos od prije tocno 4 godine, od tog 12. 01. 2005 pitaju da li sam dobro. E pa NISAM!! I necu bit! Necu bit nikad, a ti to nikad neces ni znati!!
Zima mi je bez tebe i dosadno mi je bez tebe, i zbog tebe ne mogu plakati 4 godine i zbog tebe sam postala doslovna masina bez imalo osjecaja koja je toliko dugo lagala sebe da je dobro, šutjela svima da je sretna, da se navikla da ne sjedis kraj mene, da mi je okej jer ne putujemo vise zajedno, jer ne pijemo vise zajedno do jutra, jer ne razgovaramo po cijeli dan niti se zovemo u 4h da bi rekli jedno drugomu "jeb.se i spavaj"!
Ljudi me jos od tad pitaju zakaj sam takva i takva a ja trepcem i mislim se pa valjda tako treba bit, zakaj da govorim kak sam stvarno, itako nije vazno, ti neces cut! Ali si zato lancano unakazio kompletne moje percepcije i ostavio samo svoj bedan mobitel da ti mogu procitat glupe poruke od te veceri od mene zakaj si tak cijelu vecer nadrndan? I nist drugo! I nisi mi ostavio niti imalo maste da makar pomislim da li sam ti dovoljno puta rekla koliko ne zelim nikad kao frenda da te izgubim u bilo kom smislu, a ti meni rekao da ne budalim, da ne ides ti nikud, naprotiv, bit ces mi vaš u kosi cijeli zivot. I ne samo kaj ti ne mogu reci da ne donosis kave, imam je ja, nego ti ne mogu ni reci zakaj nije trebalo da izadjes prije 4 godine iz tog kluba takav, ne mozes me vidjeti sad kako mi izgledaju oci, ne mozes me vidjeti kako sam uspjela u zivotu!! a govorio si da je smijesno sto idem ovdje, ne mozes me vidjeti kak se ponasam, ne mozes nista! JA ne mogu vise nista! Ne mozemo vise putovati po europi, stajati na pumpama i upoznavati ljude zajedno! Ne mozes me vise braniti od prestrasnih paukova, kretena po jarunu, ne mozemo vise sjediti ispred zgrade i sutjeti i bit nam sjajno, i bas nikoga vise ne mogu pratiti do video-kluba da vidim sto nam uzimas da gledamo navecer, i nikoga vise ne mogu izvlaciti iz kreveta tak i prosipat mu vodu u nozdrve, i ... nikome vise ne mogu reci sto mislim o zivotu, sto je vazno cuvati!! Sto da kazem, kad nije ni vazno, bilo mi je bitno tebi takvo sto reci kad skuzim gdje je nase mjesto u univerzumu. Bilo mi je vazno da ti kazem svasta i budem tu u dijelovima tvog zivota. da ti mogu cestitat ispit, da se mozemo provozati po gradu jer imas novi auto, da slavimo zajedno nove godine i raskide veza. A sad nije vazno, nisi tu i nerviras me!!
Sto da govorim ljudima kad je sve drugo surova patetika? sto da govorim - ma bude bolje, sve to prodje - ma moramo preboljeti - pa to se dogadja, znate, takav je svijet - e pa necu preboljeti i nece mi bit bolje ?! sad tek nakon 4 godine ucim zivjeti sa time da me neces nazvati i reci da sam smrda! sada mogu reci da nisi ziv vise! sad tek moram da se naviknem!! A tek SAD mi tek falis!!!!
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Sve prethodne poruke izbrisane.
Ovo nije zid placha.
[lock]
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|