:: |
Autor |
Poruka |
toske012 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190
|
|
... odusevio sam se kad sam procitao temu ... He-Man... koliko sam se samo lozio na Masterse... a crtani "Secret of the Sword" sam ja misliom gledao svaki dan... to su bili crtani filmovi, a ne ovo sad... teletabisi i drugari...
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
gledala sam neku stariju verziju hi mena, sa cini mi se dolf lundgrenom..
i od svega toga me je odusevio lik skeletora...jako su jadno odradili, prica nema veze s vezom...
adj da vidimo i to novo sto se snima, ako se snima
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Hordak08 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Maj 2008 Poruke: 2 Mesto: Zona Strave, Eterija
|
|
Jel gleda neko She-ru ovih dana. Sestra bliznakinja od He-mana prikazuje se na Happy TV svaki dan. Gledam kada imam vremena njene avanture protiv Hordaka(Skeletorov ucitelj) i njegove horde, a u ponekoj epizodi pojave se i likovi sa Eternije: He-man, Skeletor, Orko...Tacnije to je serijal posle Secret of The Sworda, koji nikada nije prikazan kod nas zbog sankcija. A sada je sinhronizovano na Happiju.
Citat: | da li neko moze da mi kaze gde mogu da nadjem crtani he-man,ili ako neko ima da mi posalje bio bih mu zahvalan.mozete da me kontaktirate preko maila ALEKSANDAR08GMAIL.COM |
Ja imam sve epizode starog He-mana, kao i prvih 20setak epizoda She-ra Princesse of Power. Sve je na engleskom.
A ako zivis u Srbiji, mozda za nekih mesec dana, verovatno ce izaci na DVD She-ra, sinhronizovana na srpskom.
|
_________________ ,,Nije dobro Zloj Hordi praviti nevolje" |
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
~Tako mi Greyskulla ja imam moć!~
Imam fugurice njega i one njegove mačketine(tigra)... ne mogu da nadođem kako joj beše ime?
Legendaran crtani!
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
aca257 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Jan 2009 Poruke: 1 Mesto: Nocaj
|
|
[quote="Hordak08"]Jel gleda neko She-ru ovih dana. Sestra bliznakinja od He-mana prikazuje se na Happy TV svaki dan. Gledam kada imam vremena njene avanture protiv Hordaka(Skeletorov ucitelj) i njegove horde, a u ponekoj epizodi pojave se i likovi sa Eternije: He-man, Skeletor, Orko...Tacnije to je serijal posle Secret of The Sworda, koji nikada nije prikazan kod nas zbog sankcija. A sada je sinhronizovano na Happiju.
Ja imam sve epizode starog He-mana, kao i prvih 20setak epizoda She-ra Princesse of Power. Sve je na engleskom.
Imas sve epizode Hi-mena i 20-ak epizoda Shi-re? To sam voleo kao mali, mada Shi-ru nisam imao prilike da gledao, jer mi je Happy los kanal tako da...
|
_________________ ... |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
BulatCar je napisao/la sledeće: | Imam fugurice njega i one njegove mačketine(tigra)... ne mogu da nadođem kako joj beše ime? |
Ako se dobro sećam, zvao se Krindžer (ili Krendžer), a posle transformacije princa Adama - Betlket.
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
^ja sam se sa bratom od ujaka, kao mala igrala sa tim mastersima, pogotovu sa Skeletorom, Hi menom i tom macketinom
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|