www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nepristojna ponuda...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Sweet Honey
~~Docendo Discimus~~
<b>~~Docendo Discimus~~</b>

Godine: 35

Datum registracije: 11 Nov 2006
Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 21, 2009 8:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bi ga iznajmila za milion, sto da ne Mr. Green

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 21, 2009 8:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne bi kupio bi nekretnine i znam ja ta ću dalje (its secret) Mr. Green

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 21, 2009 10:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm dvoumim se u stvari što bi napravila kad bi bilo pitanje nečeg važnog u životu, npr. kad bi mi dijete trebalo lijekove il nešto sl. onda bi možda pristala na takvo nešto u dogovoru s partnerom.Jednostavno ne mogu reć šta bi u takvoj situaciji, i neću ni znat nikad odgovor ako mi se takvo nešto dogodi.
Al da iznajmim partnera nekome samo zato jer je riječ o lijepoj cifri, a da se ne radi o nečem ozbiljnom ko u primjeru gore...To nema šanse.

A rizmal je sve ostalo lijepo opiso.Takav postupak bi puno toga pvuko za sobom i na puno toga bi takva odluka utjecala loše pa bilo to samo zato što volimo pare ili zbog nekog višeg cilja.Svejedno, u oba slučaja bi bilo negativnih posljedica.

_NataLia_
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 11 Dec 2008
Mesto: Beč/Zg/Ri

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 21, 2009 10:44 pm    Naslov poruke: Re: Nepristojna ponuda... Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Oni koji su gledali ovaj film, znaju o cemu se radi. Za one koji nisu, pitanje glasi: Da li biste svoju ljubav (decka, muza, devojku, zenu) iznajmili na jedan vikend za milion dolara?

Paznja!
Dobro razmislite sta biste mogli uraditi sa milion dolara. Wink

I da onda ja taj jedan vikend, tj cijeli vikend gubim zivce sta je s njim?
Ma nema teorije, pa čak ni za milijun dolara.
Voljena osoba je neprocjeniva.

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ̵̡Ӝ Nikad ne traži nešto savršeno da to zavoliš,
bit ćeš u opasnosti da umreš bez ljubavi.
Zavoli nešto što nije savršeno
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 22, 2009 11:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Citat:
da li bi dali cerku/sina za milion dolara na vikend,a to bi zauzvrat resilo sve vase probleme???

Gresis ako mislis da je to isto. Pre svega, ti i tvoja supruga ste tu da obezbedite deci uslove za zivot, a, ako treba, i da se zrtvujete. Neprirodno, nehumano i nemoralno bi bilo terati decu da se zrtvuju za bilo sta, pa i za sebe, ali je sasvim normalno da to roditelji za njih urade. Naravno da postoji mnogo nacina da se zaradi novac, ali jos vise da se potrosi, pa cak i zaduzi. Ne daj boze da dodjes u takvu situaciju da ti treba mnogo novca, onda bi video koliko malo prijatelja imas i kako familija postoji samo da sa njima jedes i pijes.
Sad ja pitam tebe, a i ostale koji slicno misle, da li bi pre opljackao banku ili iznajmio svoju devojku/zenu na jedan vikend?

Def ti ko i vecina nemas pojma o zivotu,dzaba ti tih 26.i pitanje je apsolutno korektno koje sam ja postavio,ali to ga def ne razumes,a da si nekoga iskreno voleo def nisi jer da jesi ne bi pricao takve gluposti kako bi s enekoga koga iskreno i puno volis tek tako odrekao pa makar ni na 2 dana.

Sto se tice broja nacina da se novac zaradi i potrosi,mislim da gresis ,ako znas cime raspolazes onda mozes da odrzavas taj broj na istoj razini,to samo ljudi koji nemaju 2 daske u glavi mogu da imaju vise nacina da ga potrose no da ga zarade.

Sto se tice situacije u zivotu,kao sto sam rekao vec sam bio u takvoj situaciji,zato znam da uvek ima onih koji ce da pomognu kad je najgore,jedino ako ti bas nisi totalno los pa zbog toga tebi nece niko da pomogne,ali meni su se nasli i rodbina i prijatelji u situaciji oz zivotnog znacaja.

Sto se tice tvog pitanja,odgovoricu ti iako ti nisi odgovorio meni nego iznosis filozofije:Ne bi ni opljackao banku ni pozajmio zenu!!!
Jer:1.plajcka banke vuce zatvor samim tim policija uzima pare kad ih nadje ,znaci nista nisi uradio ,samo jos vise sje*o situaciju.
2.Ona se svidi njemu on njoj i ona ode s milonerom i ostavi ti dete i zavrne te za milionce;)(zene kao i muskarci su ostavljali partnere i decu i za manje od dinar a kamoli par miliona u odnosu na milion...

Svatite da uvek ima nacina da se nadju pare,samo onaj koji ne zna da nadje nacin se okrece ovakvim glupostima o koji vi pricate i koje rade glupi ameri i kojih ima po filmovima.To ej isto kao i zalivanje zalosti prema nekom alkoholom,a kao sto znamo svi osim onih koji nemaju pojma u zivotu TO NIJE RESENJE.Ali nazalost kod nas je doslo doba da bi svako d aima sve za sekund i nebitan je nacin na koji bi to uradio....
Cak i u tom filmu njima je lakse d ase kockaju nego da se zaposle(nadju dodatni posao).To ti ej situacija ko kod nas,posla ima ali nece svi da rade sve,e pa jbg ako ti je frka za pare prihvatices i mesto cistacice u bolnici,hotelu,smetlara,dok ne nadjes bolji posao a neces sedeti kuci i cekati da ti sve padne s neba...

....tvoj i u dobru i u zlu....

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 115

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 22, 2009 12:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ehej odosmo malčice predaleko,sa voljene osobe ili životne saputnice do rođene djece.
ali nema veze ,pošto su ta djeca vezana za tu osobu sa kojom su donešena na ovaj svet.
red je i da se odgovori,ali ozbiljno.naravno da nebih iznajmio ili prodao bilo koju osobu koju volim (djecu,ženu prijatelje)za bilo kakvu novčanu sumu.
neznam u kakvom da sam finansijskom škripcu to stvarno nebih uradio.
opljačkati banku ili bilo što je takođe glupost .to je malo teže uraditi nego reći.
ali to bih sigurno pre uradio nego nešto od gore navedenog.
mada mislim da bi kao i do sad uvjek našao neko rešenje koje je mnogo jednostavnije nego kriminalna djela.kada sam se tek oženio imao sam već posao koji sam radio već duže vrijeme.ali taj posao nije bio dovoljan za pristojan život.
tako da sam bio prinuđen da radim dodatni posao u jednoj agenciji koja je vezana za moj posao.radio sam po 16 sati dnevno.malo izgleda nevjerovatno ali ko je imao sličan slučaj razumjeće šta pišem.srećom nemoram više da radim dva posla da bih obezbjedio normalan život svojoj porodici.
htjeo sam da kažem da bih pre sam sebe žrtvovao i neznam šta uradio nego,
pljačkao ili ubijao.a da negovorim o prodaji ili iznajmljivanju voljenih osoba.
jest ono lakše na taj način doći do novca ali šta ako neuspješ u tome?
kako će da žive tvoja djeca i tvoja supruga dok ti ležiš i truneš u zatvoru?
da nepričam o sramoti koju ćeš da doneseš toj djeci.
mislim stvarno je suvišan svaki komentar na ovo pitanje.
meni je bilo na prvi pogled jako simpatično,što sad već uopšte nije.
mislio sam malo zezanja neće da škodi .ali mi se nikako ne šali na ovu temu kad vidim da ima i onih koji bi mogli da nešto ovako urade.ili se i oni malo šegače .
što bi sigurno više volio da jeste tako...

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 23, 2009 1:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Def ti ko i vecina nemas pojma o zivotu,dzaba ti tih 26.i pitanje je apsolutno korektno koje sam ja postavio,ali to ga def ne razumes,a da si nekoga iskreno voleo def nisi jer da jesi ne bi pricao takve gluposti kako bi s enekoga koga iskreno i puno volis tek tako odrekao pa makar ni na 2 dana.

Vidi, vidi, ovde ne samo da mi postavise dijagnozu, nego znaju i sta sam i sta nisam u zivotu prozivio. Mr. Green
Reci mi samo, je l' gledas u pasulj ili u dlan? Razz
U pravu si, nemam pojma o zivotu. Tom zivotu iz spanske serije o kojem ti pricas. Ali zato znam ponesto o ovom pravom ovozemaljskom, o kome ovde i treba da se prica. Mozda u tvom zivotu i jeste sve ruzicasto. Ali ima i onih koj i nemaju tu srecu. Ima i onih koji nemaju izbora. Mozda ti to ne mozes da shvatis, sit gladnom ne veruje, ali znam da postoje ljudi koji bi bili presrecni da im se ukaze ovakva prilika da za jedan vikend rese probleme koji su mnogo mnogo pkrupniji od sujete, ljubomore, pa cak i krova nad glavom.
Dok si procitao ovaj post, 10 dece je umrlo od gladi, zedji, bolesti koje su izlecive... a njihovi roditelji nisu imali toliko nacina za zaradjivanje novca koliko ih ti imas, iako mozda imaju i neku dasku u glavi vise od tebe.

šamar
Iskusni član
Iskusni član

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 24, 2009 12:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[quote="jerotije"]
Dok si procitao ovaj post, 10 dece je umrlo od gladi, zedji, bolesti koje su izlecive... a njihovi roditelji nisu imali toliko nacina za zaradjivanje novca koliko ih ti imas,

kontam ja šta ti pišeš.djeca bolesna i to.svaki roditelj bi se žrtvovao na mnoge načine.pa poznati su slučajevi kada se organi prodaju u tim situacijama.a ne da jedna majka nebi otišla tamo sa nekim bogatim majmunom za milion nečega.i ko bi joj tu zamjerio.
ali tu nije priča o slučaju kada su ti djeca bolesna ili tako nešto.
nego dali bi iznajmio voljenu osobu za vikend.
u zamjenu od milion nečega.
mislim ti si otvorio ovu temu.mada se neslažem ni sa onim da nemaš pojma.
možda si ti u životu imao nešto slično pa na osnovu toga pišeš.
ali kako bilo nebi sigurno iznajmijo nekog koga voliš za novac a da za to nepostoji ni jedan drugi razlog sem novca.barem ja tako mislim.
a sad i ti ljudi koji dopuste da im se to desi sa djecom nebi baš rekao da imaju neku dasku više od nekoga.mislim ako je to izlječivo naravno.

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 24, 2009 12:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
a sad i ti ljudi koji dopuste da im se to desi sa djecom nebi baš rekao da imaju neku dasku više od nekoga.mislim ako je to izlječivo naravno.

Nemaju svi iste uslove zivota, pa ni lecenja. Svaki dan u novinama mozemo da procitamo kako se mole ljudi dobre volje da pomognu malom/maloj da otputuje u inostranstvo radi lecenja, jer je potrebno sto, dvesta, trista hiljada evra za to. Sad, mogu ti roditelji imati pameti i za izvoz, dzaba kad nemaju pare.
Citat:
ali tu nije priča o slučaju kada su ti djeca bolesna ili tako nešto.

nego dali bi iznajmio voljenu osobu za vikend.

Ovde je prica o svakom slucaju. Ja nisam precizirao da se to odnosi na vilu na moru, besna kola jahtu, putovanja i sl., ili na bolesno dete, krov nad glavom ili nesto trece. Zbog toga i mozemo da polemisemo sta bi (i da li bi) koga nateralo na takav korak.

Citat:
možda si ti u životu imao nešto slično pa na osnovu toga pišeš.

ali kako bilo nebi sigurno iznajmijo nekog koga voliš za novac a da za to nepostoji ni jedan drugi razlog sem novca.barem ja tako mislim.

Na srecu, nisam imao slican slucaj i nadam se da necu. A ako bih morao da biram izmedju zivota svog deteta, ili bilo cijeg drugog, bez razmisljanja bih pristao, a ne bih pravio problem ni ako bi moja supruga/devojka isto uradila.

šamar
Iskusni član
Iskusni član

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 24, 2009 12:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa normalno život svakog dijeteta ili bilo koje osobe je vredniji od nekog ponosa.
sad ja sam se bazirao na čisto novac u zamjenu za vikend.
svašta može čovjeka da snađe u životu,pa nemože o tome da piše ili govori dok se nije našao u toj situaciji.meni je recimo poznat slučaj gdje je dijete bilo teško bolesno.
roditelji jako bogati i uticajni skupe operacije i oporavci i sve to pa opet nisu uspjeli da
izliječe to dijete.što hoću da kažem da u nekim situacijama ni novac ne pomaže.

° Idealna °
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Jan 2009

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 27, 2009 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gledala san taj film davno još...
Al dio filma koji mi je osta najviše u sjećanju je bija onaj kad se ona vratila nakon šta je obavila posao jel.. i nakon toga više ništa nije bilo isto među njima. On je počeo sumnjat da je milijoner bolji od njega i naravno svađe su svakodnevno izbijale.

Mislin da bi ti tako i ja postupila. Vjerovatno bi se cili zivot pitala onda kako san mogla to dopustit, i naravno volila bi znat šta je bilo s njima tamo kad san ga posudila Mr. Green , ako mi ne bi tija rec pa ne znam, vjerovatno bi se naljutila Rolling Eyes , al najbitniji razlog je da to ne bi nikad napravila jer bi onda imala vječnu sumnju u sebi, a čemu to onda sve, za milijun dolara pih ..

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 17, 2009 3:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da, gledala sam ovaj film, i naprosto me fascinirao! to su velike svote novca...al sta poslije
kad se osjecas prljavo.. pare ti ne mogu pomoci... dzaba sto se okupas, ha ha ha

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Nepristojna ponuda... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 5 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon