:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Pa bitno mi je da i njega zadovoljin, možda više nego da on mene.
Jer kad mu pogledan u oči a on na sekundu do svršavanja i kad mi kaže... " Svršiću ..".. ah... ponos
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Važno mi je da ga zadovoljim i volim da gledam kako uživa dok ja uzdišem i dok me oseti
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Veoma mi je vazno Uzivam u njemu, uzivam sa njim, uzivam dok on uziva.. prosto,ta energija se prenosi
|
|
|
|
|
|
duca19 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Avg 2008 Poruke: 152 Mesto: Lazarevac
|
|
Cute Blondie je napisao/la sledeće: | Jako, jako, jako mi je vazno da on bude zadovoljan, i da uziva u tome koliko i ja. Uzivam da ga zadovoljim i mislim da ne sme covek da bude sebican i misli samo na sebe jer to nikako nije preduslov za dobar sex. |
Slazem se u potpunost...
|
|
|
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Naravno!! Volim kad ga zadovoljim - bez toga mi kao da i nisam nitša postigla eh
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
|
Savior Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 06 Okt 2004 Poruke: 3316
|
|
Mislim da mi je vaznije zadovoljiti partnera nego sam sebe ... samo onda sam zadovoljan i ja
|
|
|
|
|
|
Lavlje Srce Odomaćeni član
|
Datum registracije: 16 Dec 2008 Poruke: 1141
|
|
sve po zasluzi i trudu
|
|
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Vrlo je vazno da uzivamo oboje...obozavam da gledam partnera (prvih nekoliko puta) dok vodimo ljubav i da mu na licu vidim sta mu prija, kada stvarno uziva i naravno vrlo brzo znam sta voli i kako da ga zadovoljim Naravno to je uvek obostrano i on se uvek postara da zadovolji mene
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
TO mi je vazno isto koliko i to da on zadovolji mene
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Meni je to najvaznije od svega... I najvise se trudim da je zadovoljim, na koji nacin - nebitno!
|
|
|
|
|
|
Kele **one and only**
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 8826 Mesto: Vojvoda Stepa 23219
|
|
sweetlady je napisao/la sledeće: | Vrlo je vazno da uzivamo oboje...obozavam da gledam partnera (prvih nekoliko puta) dok vodimo ljubav i da mu na licu vidim sta mu prija, kada stvarno uziva i naravno vrlo brzo znam sta voli i kako da ga zadovoljim Naravno to je uvek obostrano i on se uvek postara da zadovolji mene |
tako nekako samo obrnuto ...
|
|
|
tangens Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Jan 2009 Poruke: 84 Mesto: MESTO
|
|
duca19 je napisao/la sledeće: | Cute Blondie je napisao/la sledeće: | Jako, jako, jako mi je vazno da on bude zadovoljan, i da uziva u tome koliko i ja. Uzivam da ga zadovoljim i mislim da ne sme covek da bude sebican i misli samo na sebe jer to nikako nije preduslov za dobar sex. |
Slazem se u potpunost... |
genijalno receno i ja se takodje slazem
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|