:: |
Autor |
Poruka |
_sonja_ Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Jan 2008 Poruke: 19 Mesto: Prokuplje
|
|
Nikad ne bih oprostila prevaru!
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Da digne ruku na mene i da me laze, sve ostalo moze doci u razmatranje, ali oprostiti i zaboraviti nije isto...
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
škorpijica je napisao/la sledeće: | Da digne ruku na mene i da me laze, sve ostalo moze doci u razmatranje, ali oprostiti i zaboraviti nije isto... |
upravo tako, s' tim što pridodajem neverstvo...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
jecika_84 je napisao/la sledeće: | škorpijica je napisao/la sledeće: | Da digne ruku na mene i da me laze, sve ostalo moze doci u razmatranje, ali oprostiti i zaboraviti nije isto... |
upravo tako, s' tim što pridodajem neverstvo... |
Kliknuh na ovu temu samo da bi napisala ovo sto su jecika i skorpijica
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Zemovka Miss Domaći.de 2008
|
Godine: 36
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 194
|
|
haha pa ovako vazi staro pravilo nikad ne reci nikad. Ja sam pre bila ubedjena da nikada ne bih oprostila prevaru pa eto kada mi se to desilo u igri je bila velika ljubav i kockala sam se i oprostila sam
Mada definitivno sam tip oprastam ali nikada! ne zaboravljam...
Trenutno ono sto sigurno ne bih oprostila jeste fizicko maltretiranje...
|
|
|
|
|
|
Shamira Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 26 Jan 2005 Poruke: 251 Mesto: Minhen
|
|
Prevaru nikad ne bih oprostila!!!
|
_________________ I'm not a BITCH,
I'm the BITCH,
and I'm Miss "B" to you! |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Nikad ne bih oprostila laž i prevaru...
|
|
|
|
|
|
suncej Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jun 2008 Poruke: 20
|
|
Prevaru, sve ostalo uz veliku ljubav moze da se prevazidje
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Prevaru, ma koliko da ga volim to mu nebi oprostila. Ne diram tudje a ne dam moje, to se zna. Nebi oprostila laz a ni da digne ruku na mene.
|
|
|
|
|
|
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
|
|
Ivankamaza je napisao/la sledeće: | Prevaru, ma koliko da ga volim to mu nebi oprostila. Ne diram tudje a ne dam moje, to se zna. |
Upravo to
Prevaru iz razloga sto jesam samo jednom i pokajala se ... Posle toga vise nije nista bilo isto, sumnje su uvek postojale i tu je odmah pola ljubavi izlapelo, zelja za sex-om s njim i sve je postalo jedno veliko "FUJ"...
Ivankamaza je napisao/la sledeće: | Nebi oprostila laz a ni da digne ruku na mene. |
Takodje Jer sam i to jednom dozivela ( s istom osobom)
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Nikada oprostiti?! Malo je toga što ne opraštam. Ali da me prestane voljeti, nakon svega, to ne, to nikada ne bih bila u stanju, to je izdaja, to ne mogu ni u prijateljstvu.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Ivankamaza je napisao/la sledeće: | Prevaru, ma koliko da ga volim to mu nebi oprostila. Ne diram tudje a ne dam moje, to se zna. Nebi oprostila laz a ni da digne ruku na mene. |
lepo receno...da bas to
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|