www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Uredjenje racunara-kuciste
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Uradi sam ~
::  
Autor Poruka
markozutic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 15 Mar 2007
Mesto: Pancevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 1:24 am    Naslov poruke: najace Na vrh strane Na dno strane

Najaca fora za uredjenje kompa je da uzmesh prvidno kuciste , i unutra da nafuras mnogo neonki!!

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 1:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa poshto svi govore da je najbolje koopiti providno koocishte i napraviti "novogodishnjoo jelkoo" od njega evo jedan video koji dokazooje sooprotno Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=dFw7iR4FbjE

p.s. Ono jeste da je ovo malo (mnogo Laughing ) previshe ali eto, cisto da vidite shta sve moze da se ooradi...

The tears of a clown make the whole world laugh.

ststeva
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 26 Dec 2005
Mesto: Arandjelovac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 19, 2007 9:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

AUUU brate kakva je ovo azdaja....

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 21, 2007 1:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mozes iskoristiti strujni prikjucak za Flopyali bi ti trebalo jacenapajanje (min 500 w)zavisi sta sve imas u kucistu ali midlim da je to bacanje para za gluposti

Boki_89
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 20 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 01, 2008 2:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima u svetu kompijutera finu uredjena kucista mislim da izlaze u svakom broju kao dele se nagrade za najlepse uredjeno kuciste pa mozes tamo pogledati.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 28, 2008 1:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako si voljan da bacas novac onda ok ali najbolje je kuciste ono najobicnije,vazno je sta je u njemu a ne kako izgleda

kosta00
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 17, 2009 7:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije bacanje para!

Npr Zamisli da si krenuo na neki rodjendan i trebas da upakujes poklon(Nokia N95).Hoces li uzeti sjajni papir koji kosta npr 40 din ili stranu iz novina(onu sa cituljama ako moze Very Happy ) koja vredi manje od dinara? Naravno da ces uzeti sjajni papir i staviti veliku masnu Smile.

U teoriji je bolje uzeti jeftiniji papir(usteda od 50 din) jer ce ga ta osoba ionako pocepati. Ali praksa nam govori da cemo izabrati sjajni papir i masnu.

Zasto modovati kuciste?

1. Izgledace onako kako zelis
2. Privaci paznju drugih
3. Mozes(a ne mora da znaci) da ustedis koji dinar tako sto neces kupiti novo kuciste
4. Osvezices ambijent
5. Bices srecan kad ga zavrsis i zvaces sebe genijem, majstorom itd.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 17, 2009 7:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aha...a ako drzish kucishte ispod stola k'o i ja i ne pogledash ga osim kad roknesh dugme "power"? Mr. Green Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

kosta00
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 17, 2009 11:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ni ja ne obracam paznju mngo na kuciste ali neko ko ti dodje, obrati ce paznju.Wink Moj racunar je na stolu, ko god dodje zagleda ga. Radjene su neke modifikacije, ali imam jos neke stvarcice da odradim. Osvetljen je iskljucivo led diodama.

Ono sto zelim da kazem je da je bitno i izgled i ono sta je u unutra. Mada nisam neki zahtevan korisnik ono sto radim svakodnevno je surfujem, programiram, modeliram u Pro Engineer, slusam muziku, gledam filmove i tv. Mozda jednom mesecno obradim po koji video materijal. Igrice skoro i da ne igram.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Uradi sam ~ -> Uredjenje racunara-kuciste Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon