:: |
Autor |
Poruka |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Na Shanghai Auto Showu, koji se održava od 22. do 28. aprila, BMW će predstaviti Z9 Concept. To i nije neko posebno iznenađenje s obzirom da su paparazzi već snimili Z9 za vrijeme posljednjih testova.
On bi u svakom slučaju trebao postati konkurencija jurilicama kao što su Mercedes-Benz SL i Audi R8.
BMW se nada kako bi mogao prodavati oko 15.000 primjeraka ovog roadstera, premda tržišni rezultati prethodnika, modela Z8, nimalo ne ohrabruju. Podsjetimo se, prodan je u samo 5.700 primjeraka. Nijemci ističu kako će BMW Z9 Concept biti dvosjed s agregatom sprijeda i pogonom na stražnje kotače.
Očekuje se da će bazni model imati 335i twin-turbo agregat, ali još je nejasno kakav će motor biti ugrađen u top model - 5.0-litreni V10 iz M5/M6 linije ili novi 6.3-litreni V12.
Evo i nekoliko slika....
Sta vi mislite kako ce proci ovo auto i kako vama izgleda....
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
Pa kod mene prolazi...BMW je BMW....
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
...meni se ne svidja, previshe je "Japaniziran" od pozadi a od napred ima preeeeemalo detalja, pogotovo mi se ne svidjajoo ovi mali farovi...jbg, ookoosi se razlikoojoo...
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
i meni se ne svidja vise nikako , Z8 meni se bolje svidja
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
ovo je neki hibrid z4 i 645 pa onda nešto izmedju sa spojelrom pozadi..ovo verovatno neće ugledati svetlost dana
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
Evo malo iznutra...
A ja bash volim jednostavno....
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
ZGboy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Sep 2007 Poruke: 17
|
|
|
|
|
bmw.fanatik Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 07 Jan 2008 Poruke: 14
|
|
*~*Dixy*~* je napisao/la sledeće: | Pa kod mene prolazi...BMW je BMW.... |
potpisujem
|
_________________ Jednom BMW, uvijek BMW (osim ako te raskuci, pa se ono "uvijek" pretvori u "a mozda opet jednog dana kad dobijem na lotu"). |
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
pa nije bas moj ukus. ima timless classic written all over it.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|