:: |
Autor |
Poruka |
djsashe Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 142

|
|
svi smo mi piirati na neki nacin,zar ne
|
|
|
|
|
 |
makaveli_blok70 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~

|
|
Sto se tice filmova treba spreciti pirateriju!!!Bioskopske verzije kvare mi uzitak da gledam film!!!
A sto se tice igrica treba spreciti pirateriju kada budemo imali standard barem kao Slovenija(ne zelim cak ni da spominjem druge drzave)!!!
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Pirateriju nikad nece uspeti da iskorene,prvenstveno jer svako od nas prerezuje diskove neprestano i prosledjuje ih dalje,protiv piraterije nemam nista,znaci potpuno je podrzavam,i nemam namere da dajem ogromne pare za filmove koji su navodno original,sve je to piraterija na neki nacin i obicna kradja para...
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
meni je zao sto je to tako, s jedne strane, jer niko skoro nema profit od svega toga ali ja prva volim da gledam film kuci, i da skidam s kojekakvih linkova, izbor je opet moj
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
milannik1 Mr. Bombastic

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224

|
|
da mi nije piraterija stvarno ne znam kako bih odgledao neki nov film ili igrao neku dobru igricu... a i te kompanije su krive sto u srbiji nemaju svoje distributere, a za filmove smo krivi jer osim u vecim gradovima uopste nema kvalitetan bioskop! da u mom gradu ima bioskop kao sto su u beogradu ja bih uvek gledao neki dobar film tamo a ne kod kuce ili na komp-u.
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
a vidis i sam kakva je situacija u Bg, poa bioskopa je zatvoreno, par njih samo rade, mozda su samo 2 udobna, a da ne pricam o tome kako svi mljackaju i suskaju, itd...
zatim, ozvucenje je nekad preglasno, film traje vise od 2 i po sata pa izadjes poluukocen, ( i ovo polu ako imas srece), a i slika je "bioskopska" samo sto je ekran veci...
neka hvala, vise sam kucni tip filmadzije
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
dirty_angel Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Avg 2006 Poruke: 70 Mesto: Tuzla

|
|
nikad se nece ukinuti piraterija na ovim prostorima
|
|
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
djsashe je napisao/la sledeće: | svi smo mi piirati na neki nacin,zar ne |
baš kako treba rekao/la je.ko može da kaže da nije nikada skinuo neku pjesmu ili film pogotovo.imamo mi mnogo više problema od
piraterije.mada lično nebih nikada "prodavao" nešto skinuto ili tako tome
slično.ovako za sebe smatram da je koliko toliko ok.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|