:: |
Autor |
Poruka |
dragana.m ♫♪~unique~♪♫

|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154

|
|
Sta mislite o ovoj grupi? Da li vam se svidjaju njihovi hitovi poput "Love me" , "Oh la la" - (Beijo uh la la)", "Falling asleep", "Crazy", "Angels" "Save me", Afrika", "Musica mi libertad", .. .. .. itd
|
|
|
|
|
 |
Batino20 ~Flavoring of Sound~

|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400

|
|
Inace ne slusam Morandi ali Angels je vrh stvar,jedna od najdrazih takvog tipa
|
|
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Jedino i dan danas volim da poslušam Morandi - Love Me (DJ Elis Romanian Extended Mix).... volim bells
Inače su dobar tim... dosta kvalitetna komercijala
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Nisu mi baš nešto specijalni, nikad bili.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Imaju predobre pesme,vrlo dobra grupa.
Na prvom mestu su mi pesme Love me i Save me
Onda idu Falling asleep,angels,Oh la la la...
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Ne znam gde još da izjavim svoje mišljenje o ovome ... već sam napisao o "morandcima"
Moram reći sledeće
Primetio sam već odavno da ljudi nisu upućeni (niti žele da dublje provere šta zapravo slušaju)....
Pre negde je neko bio otvorio temu za Deep Dish (i nije se ni usudio da se raspita ko su deep dishovci)
Znači ja bih zamilio kad već neko otvara temu... da je sredi i izgleda normalno....
naprimer:
MORANDI is a romanian dance-pop project created in 2004 by MARIUS MOGA (production/voice, born on december the 30th of 1981 in Alba Lubia) and ANDREI ROPCEA (production).
MORANDI is an acronym taken from MOGA for MO, witch add by the R from ROPCEA and ANDI, le nickname from ANDREI. Their greatest national hit will be "BEIJO (UH LA LA)" (1st of their 3 #1 in Romania on the 20/07/2005 for 9 weeks, in Turkey and #1 in Bulgaria on the 27/03/2006 for 2 weeks), track taken from their 1st LP "REVERSE" out in 2005.
može se doda i sličica
ps. ovo se nikako ne odnosi samo ka dragani.m.... ona je dobra devojčica i potrudila
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
Nisu mi loši.Punu godinu dana sam stalno slušala Love Me, a dobre su mi i Save Me, Falling Asleep, Angels.Nisu loše ni ostale pjesme, da se izabrat nešto dobro.Sad ih više baš i nemam često na playlist jer sam ih se prezasitila od tolk slušanja, al doći će opet vrijeme Morandija i kod mene.
Auuu u spotu Love me ...onaj frajer...baš me zanima kako se zove da nađem neku njegovu sliku i isprintam si ju na big formatu i zaljepim na plafon iznad kreveta da ljepše sanjam
|
|
 |

|

|
|
poison je napisao/la sledeće: |
Auuu u spotu Love me ...onaj frajer...baš me zanima kako se zove da nađem neku njegovu sliku i isprintam si ju na big formatu i zaljepim na plafon iznad kreveta da ljepše sanjam |
ufff i ja bi voleo da znam njen broj da je zovnem na piće.... ima oči po mom UKUSU
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
E Cherry Ti bi sad... meni dovoljna bar slika Ja probala nać na netu neku informaciju, al ništa, a ubila se tražeć... pa ako neko zna ime frajera i broj cure s očima po Cherryevom ukusu molimo da nam javi
|
|
 |
dragana.m ♫♪~unique~♪♫

|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154

|
|
Hvala Cherry - Eto upotpunio si mi temu skroz!!!! Sta bih mi bez Tebe...
Kad sam otvarala temu nisam mislila da trebam toliko da pisem jer sam pre te moje otvorene teme videla teme gde je samo bio naziv grupe ili pevača i mozda jedno pitanje...npr..da se izrazi misljenje i tome sl....
Tad jos uvek nisam bila na domacem.de cesto niti otvarala neke dr.teme da komentarisem, mozda svega dve ili tri..
nisam se zbog tog ni potrudila da je malo vise obradim.... znam ...znam...
ipak hvala na savetima, za druge teme cu se bolje potruditi!!!
I PROMISE !!!
|
|
|
|
|
 |
vesnaana Odomaćeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Okt 2007 Poruke: 1132 Mesto: negde daleko...

|
|
sam moj potpis mislim da govori dovoljno...
volim da ih slusam, cool su mi skroz...
|
_________________ Life is a moment in space
When the dream is gone
Its a lonelier place
I kiss the morning goodbye
But down inside you know
We never know why.... |
|
|
|
 |