:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ako budu hteli da snime jos, ima Mir-Jam jos 7 knjiga
doduse, vec su bili snimili Samac u braku, gde su glavne uloge igrali Vesna Trivalic i Bule Goncic, ali mi nije ostavio ovakav utisak
btw, Ivan Bosiljcic mi nije nesto za glavnog junaka
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
carmen90 je napisao/la sledeće: | Meni se jako dopala serija. Mislim da je bila potrebna ljudima koji su izgubili pojam o pravim vrednostima u zivotu i da nam je falilo malo te cistote i iskrenih emocija.....
Dopada mi se sve, od kostima, preko rezije, glumaca, scenografije, a posebno muzike! Prijao mi je njen spori ritam, a znam da su je gledale i razne generacije.....
Zelim jos ovakvih serija! |
Slazem se sa tobom...Mnogo emocija u ovom serijalu A i ne pamtim da sam pratila takvu divnu seriju....Od pocetka do kraja,sama desavanja...Mada ipak se lepo zavrsilo na kraju i ako Avijaticar ostao bez noge...
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
knjige Mir-Jam se uvek srecno zavrsavaju
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Pech Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Nov 2006 Poruke: 5
|
|
Ja mislim da je serija super sa obzirom da je domaca..posto i ove strane nisu nesto bolje,tako da svaka cast Sotri na dobro odradjenoj seriji...
edit by nastasenjka: linkovanje do downloada je zabranjeno na domacem
|
|
|
|
|
|
milica.saska **principessa**
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
Serija je divna,pravo osveženje na našim malim ekranima.Trebalo bi da bude više takvih serija.
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Izasao takodje pre neki dan i Film,pa se nadam da cu ga ih pogledati nekom prilikom
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Ne mogu reći da sam zadovoljna serijom i načinom na koji je urađena. Možda zato što sam još kao djevojče pročitala sve njene knjige i stvorila jednu viziju glavnih junaka, ali sama gluma je jako loša, gotovo izvještačena ako smijem reći. Shvatam da je ljudima potrebno malo romantike iz onih vremena, ali isto tako smatram da su mogli i bolje da porade sa samim likovima.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Zaista sam volela ovu seriju, pratila je od prve do poslednje epizode.
Sve mi se svidelo, glumci su fenomenalni a muzika je savrsena bila.
Posle toga sam dobila zelju da procitam sve knjige Mir Jam.
Ne pamtim da sam pratila tako dobru seriju.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|