www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koliko ste novca potrosili na devojku odkad ste snjom?
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  

Koliko ste novca potrosili na devojku odkad ste snjom?
< €1.000
40%
 40%  [ 13 ]
€1.000 - €3.000
28%
 28%  [ 9 ]
€3.000 - €5.000
12%
 12%  [ 4 ]
€5.000 - €10.000
6%
 6%  [ 2 ]
> €10.000
12%
 12%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 32

Autor Poruka
KLICIC
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 04 Jul 2008
Mesto: Cazin

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 22, 2008 3:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Novac mi nije vazan i nikad nisam o tome razmisljao kad sam sa djevojkom.

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 24, 2008 4:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volimo se zbog ljubavi, ne zbog novca. Tako da mi nemamo crvenu il' crnu knjizicu u dzepu i belezimo svaki potroseni $.

A ako ikada dodje do rasprave ko je koliko potrosio i sta je kupio, onda znaci da je ljubavi dosao kraj.

Nemam pojma koliko sam potrosio. Uglavnom, ne zalim ni jedan jedini p!slj@v! cent. Para dodje, ode, dodje, ode, dodje, ode i tako sve u krug.

A prava ljubav ne dolazi niti odlazi tako cesto.

Trosio, trom i trosicu Very Happy

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 24, 2008 5:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sto se tice novca posto devojka i ja zivimo zajedno vec godinu dana nikad nisam gledao koliko novca trosim nego gde taj novac ide

Pizza_Guy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 14 Jan 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 17, 2008 9:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to se nezna i tesko bi bilo to i sracunati, koliko kog da je to, vredelo je svih tih osmeha i radosti

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 17, 2008 9:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to ne znam,trenutno nisam s nijednom...

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 116

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 03, 2009 3:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nikad nisam obraćao pažnju niti pisao i brojao nešto što sam trošio na druge ljude sa kojima sam se družio.a pogotovo na dobre ribe.nisam o tome razmišljao niti razmišljam sada koliko trenutno trošim novca na jedinu ženu koju volim.ustvari troši ga ona .pa to je naš novac zajednički. Very Happy

Unstoppable
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 12 Sep 2007
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 08, 2009 10:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

heheh koje su ovo cifre Mr. Green

~KARUDIJAN~
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 10 Jan 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 10, 2009 9:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prvo da je nadjem pa onda cu vam reci Cool

--hell_soul--
..:: sve si mi ti ::..
<b>..:: sve si mi ti ::..</b>

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: **over the sky**

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 12, 2009 2:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nastasenjka je napisao/la sledeće:
ja se izvinjavam sto upadam na temu...al meni nesto tu nije jasno...da li zaista postoje oni koji u neki svoj 'tefter' zapisuju sta, kada i koliko trose na svoje devojke? znam da ni jedan moj decko nikada nije brojao...trosio je koliko je imao i koliko sam mu ja dozvoljavala...ni manje ni vise od toga

bahaha.. koliko si mu ti dozvoljavala? sad se vidi ko je gazda jel? da to nije neko zezanje.. Laughing ako on oce da potrozi ''na'' tebi njega ne moze da odgovi niko,iako se vi mozda razumijete 'i tako to' .. ako on ima zelju tebi da nesto kupi on ce t uraditi.. Very Happy
ja nikad nisam vodio racuna niti me interesuje koliko,kad,gdje i na cem.. ako je lijepo onda kupim, ako je pristojan restoran onda rucamo itd itd.. novac nije vazan

--_make love not war_--

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Koliko ste novca potrosili na devojku odkad ste snjom? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon