www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

F.E.A.R. (Firs Encounter Assault Recon)
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~
::  
Autor Poruka
Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 25, 2007 11:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prica jeste mozda malo izfurana ali ipak stvara i te kako napetu atmosferu u igri.Grafika je odlicna i FEAR je jedna od igara koje se koriste za testiranje grafickih kartica sto samo potvrdjuje ovu tezu.Meni jedino nije jasno koja je uloga one devojcice u igri...?Sta ona predstavlja?

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 26, 2007 4:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema sanse da se setim koja je uloga devojcice u igrici.

Slazem se sa time da je grafika odlicna i da se igra koristi za testiranje grafike. Cak sam i ja svoju grafiku testirao na ovoj igri.
Ali.... To sto je grafika dobra ne znaci da ce i igica biti u tom rangu.
Evo primera..... GTA (ceo serijal).....najgora grafika ikada ali........ jedna od najinteresantnijih i najkompleksnijih igara u zadnjih nekoliko godina.

Sad smo se bas udaljili od teme.........
Na skali od 1 do 5 ovoj igri ne bih dao vise od 3.
Mozda sam malo strog.... To je samo moje misljenje sto u principu nista ne znaci.

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 26, 2007 6:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmm...Bas je zeznuta klinka Smile
Nisam ja ni rekao da je mani igra dobra iskljucivo zbog grafike vec celokupno gledano Wink Grafika je jedno, zvuk je drugo, gameplay je trece, prica je cetvrto...i tako redom...
Medjutim, FEAR-ovo vreme polako prolazi (kada je grafika u pitanju) jer tu su novije i graficki naprednije igre, kao sto su TC SC DA, TC R6 - Vegas...i sve manje se koristi za testiranje grafike...

silver_rain
~~Nutella Girl~~
<b>~~Nutella Girl~~</b>

Godine: 41

Datum registracije: 13 Apr 2007
Mesto: u pogledu njegovih očiju

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 21, 2007 12:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

odlična igrica prešla sam ju do kraja,
no kad sam je htjela update-at da stavim dodatke, puklo sve nažalost Shocked

P_r_e_d_a_t_o_r
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 32

Datum registracije: 05 Mar 2007
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 11, 2007 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Igrica je najbolja.
Nema ni 1 manu
Presao sam je nekoliko puta i o5 cu!!!

Mladen001
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 14 Maj 2007
Mesto: Vranje, Srbija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 14, 2007 9:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

igra je ludiloooo. igrao sam je proslog leta i nisam izaso iz kuce 2,3 dana dok je nisam ljudski preso. kraj igre je najaci ubedljivo

strajo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 30

Datum registracije: 01 Jul 2007
Mesto: Tu... iza coshka

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 02, 2007 7:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Extra igra, i igra kada je izashla je bila zahtevna, a za danashnje standarde zahtevnost je sasvim prosechna.

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 08, 2007 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uskoro cete moci da uzivate u nastavku koji izlazi 23.oktobra pod imenom:F.E.A.R. Perseus Mandate

....tvoj i u dobru i u zlu....

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 10, 2008 3:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima jako napetu atmosferu a o grafici da ne govorimo
Citat:
Uskoro cete moci da uzivate u nastavku koji izlazi 23.oktobra pod imenom:F.E.A.R. Perseus Mandate

Jedva čekam Smile

-=SkoRpiOn=-
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Okt 2008
Mesto: ~ D ~

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 10, 2008 3:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na zalost meni nesto nije htela da radi ta igra,
mozda greska do meni ili do toga gde sam skidao Sad

miloos
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 18 Okt 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 11, 2009 3:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa slazem se da ima mnogo boljih igara za testiranje graficke kartice.
Nije BAS puno jaka grafika,ali je igra zato uradjena extra! Pogotovo mala devojcica koja nas prati kroz celu igru.
A najaci mi je zavrsetak koji je sam po sebi najavio nastavak igre.
Lici malo na half life kad setamo po gradu,ali dobro ima ona nesto u sebi sto vam daje zadovoljstvo da je igrate.... Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~ -> F.E.A.R. (Firs Encounter Assault Recon) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon