www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koliko bi izdrzao...?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
dirty_angel
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 11 Avg 2006
Mesto: Tuzla

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 20, 2008 7:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako sam stvarno u nekoj vezi sa tom devojkom postovat cu i sacekat je

Ljubaa3
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 06 Apr 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 12, 2008 10:58 pm    Naslov poruke: Re: DA... Na vrh strane Na dno strane

XduleX je napisao/la sledeće:
Ako je prava devojka vredi cekati naravno,a ako si sa njom samo zbog sexa, e pa onda nista ne cekaj.........

slazem se... sacekao bi.. Wink

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 116

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 03, 2009 4:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad bi rekla da nije spremna.to postoji samo u dječijim ljubavima.a kad ti žena kaže ili djevojka u zrelijim godinama .onda znaš da definitivno nije nešto u redu.ili joj se nesviđaš.ili joj se sviđa još neko treće nema.čuj žena pa još nije za sex onako iz čista mira.možda je bolesna.ajd jedno veče .ma i tri nije problem da je bolesna ok.ali da tu nešto petlja.
ko što znaju da petljaju ko da samo ona ima *****.nije spremna e svašta.
Mr. Green

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 05, 2009 10:18 pm    Naslov poruke: Re: Koliko bi izdrzao...? Na vrh strane Na dno strane

EGO! je napisao/la sledeće:
Sta bi uradio kad bi ti riba rekla da jednostavno nije spremna za odnose i da jednostavno zeli da sacekate jos neko vreme...? Da li bi sacekao ili bi jednostavno raskinuo, ili, u najgorem slucaju, ucenio da ako ne spava sa tobom - raskinuces sa njom? Sta bi uradio u tom slucaju? Koliko bi izdrzao bez sexa ( naravno, u ovom slucaju!)?

sačekao bih...bio sa njom i imao drugu na strani Laughing Haa

Sorry devojke... ta ki sam Mr. Green

~KARUDIJAN~
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 10 Jan 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 10, 2009 10:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa cekao bih ako mi se svidja...ali ako je gledam kao kombinaciju, nema tu mnogo price oces neces i tacka. Ne volim da komplikujem vec komplikovani zivot...ne pruzam nikom laznu nadu pa sam iskren i kazem sta hocu i sta zelim ili stavim im do znanja Mr. Green
a koliko bih je cekao...pa koliko je potrebno...strpljiv sam ja Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Koliko bi izdrzao...? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon