www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

djevica do braka
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 20, 2008 10:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm... posto je u danasnje vreme... u vecini slucajeva brak nesto sto traje privremeno... na zalost... i covek za vreme svog zivota prozivi vise od jednog braka...
sta sad?

i sada... nasa glavna junakinja ova price... uda se... srecno... spava sa svojim suprugom...
i posle par godina oboje zakljuce da nisu jedno za drugo/pokarabase se/ jos 100 drugih scenarija od kojih je najmanje verovatan scenario "za ceo zivot"...
nije ni vazno? meni prica nema smisla...
ljudski je i normalno... da se potreba i zelja za seksom javi... tako da je za varijantu "ne pre barka" sigurno potrebno suzdrzavanje...
ne odobravam takav nacin razmisljanja...

svi znamo da preterano suzdrzavanje negativo utice na svest/organizam...

postujem nacin razmisljanja... sve to stoji... niti se grozim takvih devojaka... neutralan sam... i ne razumem...

a voleo bih da cujem misljenje devojke/zene koja ima iskustva sa time Smile

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 20, 2008 12:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Mayche* je napisao/la sledeće:
A otkud znas da je bas taj cvet namenjen tebi?

Pa otkrije ti ga, bezveze, kakvo pitanje. Laughing

Next to you - my hand doesn’t shake
paths we take and moon story toasts

Next to you - eyes are not red mirrored
in tears we spilled while roaming earth

Thourn Whaul (2007)

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 25, 2008 12:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam za to..
Svako je različit.Pre se više to cenilo dok u današnje vreme devojke počinju da spavaju sa svojih 11-12 godina Rolling Eyes I kako bi one izdržale biti device do braka,recite mi Mr. Green ?
Ako se neko odluči za to,što da ne.Možda se neko želi čuvati baš za onu pravu osobu,svog princa,kako se kaže i u braku biti samo njegova.Ali nisam za to i mogu reći da mi je glupo.. Rolling Eyes

she_she
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 17 Sep 2008
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 17, 2008 11:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ziveti po nekoj teoriji koja je nastala u dawna vremena tj za nas sada i nebitna. Neki drze do nekih verskih propisa , misls da si nesta bolji ili bolja ako udjes u brak nevin?

Pre naivan!
Da li ces ti devojku vise voleti stim sto ce imati himen? Ako tako razmisljas onda si ti tako jadan. Ako se devojke razvrstavaju po nevina/i ona koja nije ne znam za mene jedno tako primitivno strasno glupo razmisljanje.

Dozvoliti drugima da ti ispiraju mozak i stavljaju tebi na znanje sta je dobro a sta ne .
Ako gledaju po tim verskiim propisima , ili zapovestima kako je vec kod koga onda treba i on i ona da budu nevini. A danas je u fazonu kod tih koji zive po tome da devojka mora da bude nevin a on naravno ne.

Pa pogledaj samo kakvo je razmisljanje vec vidis da tu nema logike. I mislis da dok su ljudi ziveli u pustinjama da se biralo ko je nevin a ko nije? Covek je imao vise zena da bi pleme opstalo a ljudima je zivot izgleda toliko monoton postao da prosto ne mogu bez toga da ne izmisljaju neka pravila itd.

Zakoni, pravila su tu da zivot olaksaju a neki ga iskrive posetno. Svako ima pravo da vodi svoj zivot kako zeli ali kao prvo

dozvoli sebi da mislis svojom glavom ( idi izluftiraj se na neku planinu par dana razmisli dobro o tvom zivot itd) zaborav na sve sto su te drugi ucili imaj svoje ja.

Sex je nesto sasvim normlano , a drugo je sto na nasim prostorima od malena uce "fuj to je sramota, jao uhh uzas " nee nemoj slucajno da bi to uradilA uglavnom tako se formulise.

Danas smo svi slobodni i data nam je sloboda da vodimo svoj zivot kako mi zelimo. Naravno ne uzlopotrebi to , budi razaman/a i odluci idi putem onim koji ti zelis i mislis da je za tebe najbolji

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 17, 2008 2:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne mislim nista. Svaka im cast.
Nevina il' ne, bice pecenja Laughing tj. orgijanja Wink

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

Unstoppable
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 12 Sep 2007
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 08, 2009 11:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa moja skolska drugarica je 87 godiste i jos uvek je nevina i ostace takva do braka sigurno po meni devojka ne mora da bude nevina ali ne mora da ima preko 5 muskarca do braka znate kako sve se to cuje u muskom svetu u manjim sredinama heheh Razz

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 09, 2009 6:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ex_deda je napisao/la sledeće:
*mayche* je napisao/la sledeće:
a otkud znas da je bas taj cvet namenjen tebi?

pa otkrije ti ga, bezveze, kakvo pitanje. Laughing

al kazes "sta neko ima da njuska tvoj cvet", pa bio je isto tako njegov pre tebe Smile

[Edit by :LOL:: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 115

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 19, 2009 4:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma gdje to ima,pa ta nije normalna.šta ako joj muž nebude odgovarao.znamo svi na što mislim.
šta će onda da vara muža da se razvodi ili šta.
ljubav nije dovoljna da bi jedan brak mogao da opstane.
tako da smatram ovo najvećom budaleštinom što može jedna žena sebi da napravi od svog života.to je pomalo i tužno ali šta ćeš.
ja sam mislio da toga već poodavno nema.

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 22, 2009 6:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

HAHAHA Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ova tema je za Smehotresno Odeljenje Laughing Laughing Laughing

To jedino ako ti religija ne dozvoljava "KAO" Laughing Laughing

_NataLia_
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 11 Dec 2008
Mesto: Beč/Zg/Ri

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 22, 2009 8:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa takve su najgore... ko šatro sve svetice.. a onda poslje ... Rolling Eyes

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ̵̡Ӝ Nikad ne traži nešto savršeno da to zavoliš,
bit ćeš u opasnosti da umreš bez ljubavi.
Zavoli nešto što nije savršeno
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 23, 2009 6:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
ali ne mora da ima preko 5 muskarca do braka

a zasto bas 5? Razumem da je to po nekoj tvojoj proceni,ali.. na kojoj je to skali od 0-5 pristojna devojka?

Citat:
ko šatro sve svetice.. a onda poslje

te sto su device do braka su najgore? kao svetice? ne bih se slozila. Mozda ne glume svetice,mozda ne glume nista od toga, mozda prate neki svoj stav, mozda su dovoljno jake da se odupru masi, mozda su samo lude, mozda..

Citat:
tako da smatram ovo najvećom budaleštinom

Ne znam zasto sam ovo citirala, ali prosto ide u kos sa gore citiranim delovima.

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 115

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 23, 2009 11:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:LOL: je napisao/la sledeće:
Citat:
ali ne mora da ima preko 5 muskarca do braka

a zasto bas 5? Razumem da je to po nekoj tvojoj proceni,ali.. na kojoj je to skali od 0-5 pristojna devojka?

Citat:
ko šatro sve svetice.. a onda poslje

te sto su device do braka su najgore? kao svetice? ne bih se slozila. Mozda ne glume svetice,mozda ne glume nista od toga, mozda prate neki svoj stav, mozda su dovoljno jake da se odupru masi, mozda su samo lude, mozda..

Citat:
tako da smatram ovo najvećom budaleštinom

Ne znam zasto sam ovo citirala, ali prosto ide u kos sa gore citiranim delovima.

ajd da probamo ovako,pa momak misli, da ako djevojka ima više muškaraca ,recimo od pet nije podobna za brak.zato što nije llijepo
kada živiš u malome gradu gdje se svako sa svakim zna.
što bi rekli da ti je pola grada spavalo sa ženom.
barem ja mislim da je to on mislio.ali mu do pet muškaraca odgovara.
jer pet je manje od dvadesetpet.

šatro djevice ili one koje ulaze u brak sa djevičanstvom su dobro
poznate po tome šta bude kad skonta da je svoj život posvetila
djevičanstvu i željno očekivala taj trenutak a ispostavi se da joj taj muškarac nne ispunjava njena očekivanja.pa onda bude što obično bude.

ako ti neznaš zašto si to citirala ??? možda ja znam.
čisto za ovoliko godina koliko imam sreo sam nekoliko djevica.
ali to stvarno bi davno ,daaaavno.budaleština ja šta je drugo.
kakve veze ima dali je žena djevica ili nije.pa nema na onoj stvari brojač pa da pogledaš i znaš.aha toliko.pa ko nevoli sex onda može da oporavdava nekakvo djevičanstvo.
sa obzirom na današnje vrijeme,kada se ne ulazi u brak baš rano.
tj od 18-20godina.meni je jako dug period od 25g da bude neko bez sex-a.kada svi znamo sa koliko danas godina omladina počinje da upražnjava sex.što nevidim ništa loše u tome.
sasvim je normalnije da se ljudi sex-saju nego da čekaju po 10g
od kako su sazreli za polne odnose.eh al ga i ja napisa.
ali svako ima svoje mišljenje.što neko reče i cipele kad kupuje voli prvo da ih proba.mislim da je sve rečeno.pa zamisli da se neka djevojka koja godinama čeka taj dan,kada se uda i prva bračna noć
(ono baš iz bajki princ na bijelom konju)a ono princ impontencija na konju.pa zbog toga mislim da je budaleština...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> djevica do braka Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  sledeća
Strana 11 od 12

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon