:: |
Autor |
Poruka |
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
Rad je namijenjen za srednje skole tema je "Rasprostranjenost Mikroorganizama" ,nije pretjerano nesta uradjen,radjen je za ucenike srednje medicinske skole,predmet mikroobiologija,pa eto moze posluziti za prolaza!Ja sam ga uradio jednoj jaranici naravno jer me ispeglala hehe i uradio sam ga u roku od 2sata,s malo njene literature i uz pomoc interneta naravno puno hehe!Eto djaci navalite hehe
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
srna2422 je napisao/la sledeće: | uradio si za 2 sata??? hehehe mora da je unikatno. |
Pa Gico ,ovaj uh pardon rok srno,skini pa pogledaj,kako ti se djasvi,cura je dobila sve pohvale i mislim bice joj dobra ocjena,javim ti ocjenu za koji dan ja ne pricam o svojim sposobnostima
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|