www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

pa budi pametan..
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 11, 2007 9:23 am    Naslov poruke: Re: pa budi pametan.. Na vrh strane Na dno strane

budidobar je napisao/la sledeće:
u vezi si..volish je. ona voli tebe. kriza..jbg uvek naidje.izlazish sa ekipom u omiljeni kafic.sedash za shank.pice.pricha, i kako to ide..tamo negde preko puta sedi zanosna devojchica.i ona je sa ekipom.gleda te.provocira pokretima.nameshta se na stolici..na kraju shalje dugotrajan pogled..direktna je. osecash da joj se ludo dopadash...izdrzish sve to.vec je kasno..malo si pod uticajem pica.nisi raspolozen.ona "sluchajno" prolazi pored tebe i pita " zar moze jedan takav tip da bude tako zamishljen"?..ulazish u kratku prichu.ona je drska i seda pored tebe..vremenom te sluchajno dodiruje kolenom.izvinjava se..gleda te direktno.ona ti se jednostavno predaje..

...budi sada pametan..kako bi ti dalje postupio ??? jbn situacija.uffff

i onda se budiš sa prstom u gu***ci.

ja imam svoju djevojku, ne interesuje me, pa neka gleda čaču svoga, neču reč da ne bi pogledao, ali to je to, ako bi htjela da sjedne, ja bi ustao i otišao ili se okrenuo svojim prijateljima sa kojima sam i došao. mnogi čete reći, priča gluposti, imate svoje mišljenje, sebe poznajem, i pričam ono što bi učinio. šab me gabri ko je i kakva je, ja imam dejvojku, meni je moja Vila sve, ostale me ne interesuju.

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 07, 2007 11:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Poslušaj pametniju glavu. Za to ne mora niko osim Vas da zna. Ja bi je izbambusao (čisto da je naučim pameti da se to ne radi !!!! Laughing

Pametniju glavu? Neutral Uh, ovim se potvrdjuje predrasuda da mushki razmishljaju ne samo mozgom, chini mi se.

Ja bih je poveo sa sobom. I kada bi doshlo do toga da smo nagi, pogledao bih je rekao bih joj: Tako, sad mozhesh da se obuchesh i idesh.
Ne bih joj nishta opshirnije pojashnjavao.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

vladica20
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Mar 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 07, 2007 4:34 pm    Naslov poruke: pa budi pametan Na vrh strane Na dno strane

ovaj zivot brzo prodje zato kresni sve sto dodje.

EDIT:
Ma nema tu sta da se dvoumite ili hoces ili neces.Sutra ce ti biti zao sto nisi ko drugacije kaze laze 100%.Ja sam skoro prihvatio takvu jednu ponudu i nisam se pokajao naprotiv. Wink Svakome prijaju promene samo nemaju .... da to priznaju ili urade. Very Happy

Djole_BG
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 09, 2007 11:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

brate napadnes, nema tu mnogo filozofije ili ili........

Landser
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 27 Jul 2006
Mesto: nedostizno

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 15, 2007 9:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zavisi od veze kakva je...
Ako je neka koja je tek pocela i jos te cima i nervira od samog pocetka...mala paljba! I naravno skaces odmah na ovu lutkicu Cool

ali..
Ako je neka duga i ozbiljna veza,sve i svasta ste prosli zajedno,ipak postoji ljubav i neka odanost jednog prema drugome...ma daj,zbog besa ili zato sto me iznervirala ja da padnem na nekoj fufici koja se tek tako daje..A ne ne,ima ovaj decko obraz,kulturno bih joj rekao "Izvini devojcice ali ja sam zauzet al reci,jel si videla onog mog ortaka..sta kazes Cool "

Nema tu sta da se razmislja,treba samo znati prepoznati ljubav,zaljubljenost i prirodni nagon ka sexu,prosto i jednostavno,izvagati dobit i gubitak i doneti odluku.. i nikako ne zaboraviti da posle j... nema kajanja Cool

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 17, 2008 1:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Još ne nađosmo ultimativni odgovor, kako izgleda.
Da nije ovde i ono poznato "Biti ili ne biti"? Biti samo muško ili se povinovati "moralnim" kodeksima?
Koliko se, još, sećam nastave biologije... muški traže odgovarajuće partnerke da bi produžili vrstu.
Sad, ako se na ovakvu "provokaciju" ne odgovori, tako će neko drugi da produži postojanje vrste.... Hmmm....... dilema.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 116

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 03, 2009 3:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa od**** bi je hladno.šalim se naravno.jbg držo bi je u rezervi ili kao što reče neko prije mene kako ćeš znati možda je bolja od tvoje sadašnje ribe,a dobre stvari u životu ne
treba propuštati.ma neznam zavisi od veze o čemu se tu radi .nemože čovjek da ima puno ozbiljnih veza u životu.ako si sa nekim duže vreme nemora da znači da je to ozbiljna veza.
u mladosti je to većinom samo navika.
dok se neoženih nisam imao nešto ozbiljnih veza najviše zato što sam ja bio neozbiljan.
jednom sam se bio za***o ali tada sam bio baš mlad i neiskusan u bilo čemu a bila je prva ljubav u pitanju.jako dugo sam mislio da neću moći nikada da se više zaljubim ili tako nešto da sebi dozvolim.ali eto desi se i to sa osobom koju znam čitav svoj život.
ko zna da sam se ložio na neke duže veze vjerovatno nebi nikad bio sa sadašnjom suprugom. Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> pa budi pametan.. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon