:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
meeee je napisao/la sledeće: | ne znam.prvo volim da se sminkam,jer se tako osecam sigurnije.i ovako sam sva ne sigurna.Bas danas me drugarica zvala na telefon i rekla mi da se javim nekom decku,samo da mu kazem "cao,pozz te moja drugarica" posto se njoj svidja,ali i ako je decko stajao preko puta mene nisam mogla da mu se javim (jos sam bila u suknji,nasminkana...ma sve),al jbg.Cak retko pricam i sa svojim deckom,stalno mu sve pricaju moje drugarice.I jos da nema sminke,mogu samo da zamislim kako bih se zbunila. E sad,ne stavljam ono previse sminke,puder ne koristim,niti bilo sta sto ide po obrazima,samo senku,maskaru,ruz,sjaj. |
To što ti pričaš nema veze sa šminkom, već sa tvojim samopouzdanjem, na kome treba da poradiš. No, mlada si, ima vremena
Šminka nije samo estetika, već i zaštita, poput pudera.
Umerena šminka signalizuje da je žena negovana. Treba imati u vidu i da postoji dnevna i noćna šminka. Degutantno je videti devojku nafrakanu ko klovn u po bela dana Sve ima svoje mesto i vreme.
Svakako da momcima ne prija da se najedu pudera, rumenila, karmina Barem mi tako rekoše Kao i to da su oduševljeni kad vide lepo, nenašmikano ili umereno našminkano lice. Sve oni to vide i cene. I više no što mi mislimo.
E, sad, to što mnoge devojke šminku koriste da bi prikrile koješta i maximalno se potrudile da ne liče na sebe...spada u komplex niže vrednosti
Ali, svakako je prava stvar ne šta / koga odvedete sa sobom uveče, već pored čega / koga se probudite
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
sminka bi trebalo da "zacini" na da "prezacini"... da zaintrigira a ne da odbije...
ako zena ne ume da se adekvatno nasminka bolje da ne stavlja ni miligram sminke...
kada se sminka skine i ostane isti vizuelni utisak o lepoti zene... "misija" je uspela...
Citat: |
Ali, svakako je prava stvar ne šta / koga odvedete sa sobom uveče, već pored čega / koga se probudite Razz |
slazem se u potpunosti.... ali sminka nama veze sa tim... 2 grama sminke ne cine zenu...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
djole984 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Maj 2008 Poruke: 8
|
|
naravno sto manje sminke, ceni se njena prirodna lepota, a ne kilo sminke da pokrije to "sto ne valja"
|
|
|
|
|
|
Jokky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Nov 2008 Poruke: 221 Mesto: <Destination Unknown>
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: |
Ali, svakako je prava stvar ne šta / koga odvedete sa sobom uveče, već pored čega / koga se probudite |
Sve se u biti manje vise svodi na ovu misao
|
_________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue.
And the dreams that you dare to dream
Really do come true. |
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
količini ovisi o boji tena i kose i mnogo stvari,ali ubiti da,mnoge pretjeraju
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
ma nema to veze barem meni neigra ulogu.jest ono malo čudno kad vidiš ujutru kakva je bez šminke.ali i kad se dotjera i napuca imaš šta da vidiš.tako da mi više odgovara kad se ribe ljepo dotjeraju našminkaju i napucaju.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|