:: |
Autor |
Poruka |
Jokky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Nov 2008 Poruke: 221 Mesto: <Destination Unknown>
|
|
Ma sve mi je to nekako obrnuto proporcionalno cito hipoteticki postavljeno nije bitna situacija u braku jer ako je volim naci cu nacina da rijesim bilo koju situaciju(pa i takvu psiho-fizicku) ali ako nema ljubavi i brak je isprepleten problemima ne bi uopce bio braku tako da se drzim svoje teorije(iako praksa zna biti zahebana stvar)
|
_________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue.
And the dreams that you dare to dream
Really do come true. |
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
pa kad bi se desilo da me pali neka druga žena a ne ona sa kojom sam vjerovatno bih bio sa njom.čemu varanje i foliranje.nebih nikada prevario svoju ženu.
a da pre toga nisam joj dao do znanja da je među nama gotovo.
nema ništa podmuklije lagati ili varati osobu koju voliš.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
°_Daniel_° Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 01 Maj 2009 Poruke: 472 Mesto: München
|
|
Izveo bih svoju zenu na veceru i pokusao spasiti brak jer ako su i djeca tu vrijedi se boriti... A tu drugu zenu bih na taj nacin izbacio iz glave...
|
|
|
|
|
Kele **one and only**
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 8826 Mesto: Vojvoda Stepa 23219
|
|
šamar je napisao/la sledeće: |
nema ništa podmuklije lagati ili varati osobu koju voliš. |
jako lepo receno ...
ne nikako varati zenu ... toj sto se upucava samo noge na ramena i je*i , je*i , je*i iiii je*iiiiiiiii
|
|
|
MR BEAN Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 253 Mesto: Zajecar
|
|
Nema sanse da bi prevario zenu. Ozenio bi se samo za osobu koju mnogo volim, a kad je vec volim sto bi je prevario....tu sto mi se nabacuje sredio bi nekom drugu nek uziva
Prevara, ma nema sanse....
|
_________________ Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili.
Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha . |
|
|
|
|
Kele **one and only**
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 8826 Mesto: Vojvoda Stepa 23219
|
|
MR BEAN je napisao/la sledeće: | Nema sanse da bi prevario zenu. Ozenio bi se samo za osobu koju mnogo volim, a kad je vec volim sto bi je prevario....tu sto mi se nabacuje sredio bi nekom drugu nek uziva
Prevara, ma nema sanse.... |
Ma vazi
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Kele je napisao/la sledeće: | [
ne nikako varati zenu ... toj sto se upucava samo noge na ramena i je*i , je*i , je*i iiii je*iiiiiiiii |
Može i tako....samo do kada...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|