:: |
Autor |
Poruka |
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS
|
|
Lol nas je prosvetlila ovim komentarom:nisam znala da je to tek tako uobicajena pojava Smile
Sta bih uradio, prva reakcija smeh valjda, mada prevara je prevara!!!!!
|
_________________ » . . . No dakle, tko si ti? - Dio
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
|
Jokky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Nov 2008 Poruke: 221 Mesto: <Destination Unknown>
|
|
Nesto kao muskarceva glava(u ovom slucaju donja) mu jednostavno ne bi dopustila da to shvati kao prevaru nego kao odlicnu priliku da ostvari trojanac ,a nesto kao muskarceva glava(ostaje gornja) bi ovo shvatila kao "normalan" cin prevare bez obzira sta je cura u pitanju i odnosila bi se isto kao da je decko bio u pitanju(samo u tom slucaju nema ove verzije br.1 sa donjom glavom )
|
_________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue.
And the dreams that you dare to dream
Really do come true. |
|
|
|
|
nl99pk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Mar 2007 Poruke: 21 Mesto: Thessaloniki
|
|
Ma nije to nishta... kakve veze ima... nije da jurim trojku, nego shta sad probala je... Plus nije devojka motor pa da je ne podelish sa drugom/drugim
|
_________________ evo jednog mog mixa |
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
hahahaa pa nije motor.ali ako bi je i podelio podelio bi je sa muškarcem i možda bi lakše prešao preko tog.nego ovo drugo mi bolesno nekako.
nemogu ni da mislim o tome.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|