Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
Vepre, jarane, sve najbolje u dolazečoj godini. Što više pjesama po tvom ukusu i sve manje prevaranata
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
Mysty ~abhor~
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
Prijatelju moj dragi,i brate......u danashnje vreme svi se nesto vole i vesele se,pa daj da zapevamo i ja i ti
hehehe
Jejaorka ~Angel azul~
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
Sve najbolje i puno sreće i ljubavi....
U svijetu tajni mi nismo sami...
anchi22 •• 20:01 ••
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
Najlepsi,
Od srca ti zelim sve najbolje u Novoj 2009!
Mnogo srece, zdravlja, ljubavi i svega ostalog
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
Mom dragom drugaru, premijeru, čovjeku, ljudini, ljusk... ne, ne "ljuskaru"*... mom saborcu iz Punskog rata, velikom poštenjačini, velikom šefu, mlađem bratu Nj. V. Broja Jedan i svima ostalima želim*...
...sve najbolje i puno sreće ti želim u novoj 2009. godini!
* - morao sam... nadam se da se ne ljutiš
Raptorce moje srecna ti nova godina!
Da je docekas u sreci i veselju
Zelim ti sve najlepse na svetu!
crnibiser samotvoja24
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
Vepreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eh ovako na brzaka samo da ti kazem nesto
Srecna ti bolan Nova Godinaaaaaaaaaa.al si i ti ostario hahahahahahaha
kasnije dolazim s poklonima sad hitim odose mi noge vec negdje tamo daleko heh
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
crnibiser samotvoja24
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
Vepre evo Novogodisnji poklon prijatelju...bile se razbjezale dok ih pohvatah sve
A ti ih sad u kolo poduci
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
Uvod =>
Razrada =>
...a ne cek, ce...:S
Aj' bar zakljucak da bude zanimljiv...
zakljucak 1
zakljucak 2
zakljucak 3
A psovke? A uter'o mu bolesni magarac, ne psujem ja
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
coco_bill je napisao/la sledeće:
Mom dragom drugaru, premijeru, čovjeku, ljudini, ljusk... ne, ne "ljuskaru"*... mom saborcu iz Punskog rata, velikom poštenjačini, velikom šefu, mlađem bratu Nj. V. Broja Jedan i svima ostalima želim*...
...sve najbolje i puno sreće ti želim u novoj 2009. godini!
* - morao sam... nadam se da se ne ljutiš
@ostali clanovi foruma
On, bre...nije, bre...kršćen,bre!!!
@coco Milo
Cvrc Radojka, sta drugo da ti kazhem! Isti takav vokabular imao jedan moj deda, po sticevoj liniji, deda od onog mog brata Vukasina. Pao sa cardaka i tako poceo da prica, sve neki epiteti, neki nadimci... nista ga niko nije razumeo. Ama isto tako, da ne poverujesh!
Cvrc Radojka part two:
A kad sam se ja ljutio, pisi slobodno. Putuj igumane i ne pitaj za manastir, uvek sam voleo salu na svoj racun. Nego...
Će dodješ ti u moj orkestar, kao i trola41. Stavljaj taj begeš na rame i u moj orkestar, nema ti druge. Ima da "kuc kuc" ti na moja vrata sa sve begešom.
Drugari, forumashi...
Drugari, forumasi... Da ve kazem, ce ve odgovorim, ne se bojte...
Ovaki ki ja ne se radjaju svakog dana. Jok, moj bato!
Svaka cast vodolijama, lavovima, skorpijama ... Jarcevima, vagama... ma pošćujem sve ja to, u redu je to, ali...
Device? Device??? Jaoooo... Mi smo dali Deju Savicevica, Sashu Kareljina, Tonija Kukoca, Sashu Djordjevica ( onog sto je ubadao trojke u poslednjoj sekundi), Andy Huga ( najatraktivnijeg karatistu do dana danashnjeg), Mirko Filipovic a.k.a. Cro cop, Kobe Bryanta , naj kosarkasa danasnjice. Nigde nije bila takva koncentracija genijalaca i madjionicara romantike, poslednjih mohikanaca šarma i estetike/ kreacije, kao u ovom horoskopskom znaku. U jednom horoskopskom znaku sve te face? Slucajno, a?
Atletika je kraljica sportova, a Devica kraljica svih horoskopskih znakova.
Dejo Savicevic je jedini fudbaler koji nije trenirao ( jurio sojke po ceo dan), a pravio rshum na terenu. Ona njegova cuvena finta telom - to se ne mre nauciti. Toni Kukoc je imao ono sto nijedan beli kosarakas nema - osecaj za improvizaciju i sheretluk.
To sto mi imamo - ili ti da Bog ili ne da! To se ne moze nauciti.Dzaba i skola i knjiga i vakultet, ili imas to ili nemas. Sve se moze nauciti osim sarma i duhovitosti
Naj moderatorka foruma je rodjena takodje u... Pogadjate, horoskopskom znaku device.
Hans Zimmer, jesam li vam pricao o njemu. Nisam? Uh, cudo od kompozitora, takvog kompozitora mogao je da da samo nas horoskopski znak. Tipicna osoba koja je vise u snovima nego u realnosti.
Ne pismeni smo al smo naj boljsi!
Hvala vam od srca!
Vas Slavuj iz Mojmilova, vodja orkestra za spamovanje i banovanje!
going going je napisao/la sledeće:
Prestani da vredjash clanove na horoskopskoj osnovi
Ovaj covek je bio Devica u horoskopu- Andy Hug!
Devica
Mysty ~abhor~
Godine: 35
Raptorce,raptorce...nema te da dodjes...
anchi22 •• 20:01 ••
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
Najlepsi, pa gde si ti
Nedostajes 'cem da koristim isto sto i ti...
Navratih, ostavih trag i sad odoh ajd pa dolazi
Da ti ostavljam poklone necu al zato ti saljem poljuBce i to je nesto jel da
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma