:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ovako, reinstalirala sam legalnu kopiju windowsa xp, medjutim imam 2 hard drive, i jedan uopste nece da otvori na dupli klik (a to je onaj drugi gde win nije instaliran) vec moram da idem desni klik/explore. Izadje mi na dupli klik rescyled\boot.com is not a valid Win32 application. Napominjem da se ovo desavalo i kad sam instalirala ilegalni win i win vistu...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
dariodeejay Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Apr 2008 Poruke: 1 Mesto: MODRICA
|
|
Postoji mogucnost da je na vasem drugom disku ubacen virus zvani RECYCLER. On unistava autoplay funkcije na drive uredjajima, tipa (HDD-Disk ili Flash memorije). Potebno je: Antivirusnim sistemom skenirati sve podatke na tom disku, zatim iskopirati ih na neki od medija DVD ili neki drugi disk, poslije spasavanja tih podataka potrebn o je formatirati taj disk. Njegovo formatitranje se mozeizvesti i iz samog windowsa (desnim klikom kliknete na taj disk, a zatim kliknete na FORMAT, izaberete NTFS File sistem i zatim START) preporuka je da iskljucite QUICK FORMAT. Poslije formatiranja diska restartujte racunar i uzivajte!
Dario; Modrica - BiH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antivirus ne nalazi nista
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Antivirus ti je ochistio to shto je bilo, chini mi se.
Ako imash Kaspersky Nod32 ili AVG znam da oni chiste 100%.
Testirano...
Zaostao je samo autorun.inf...
Ukljuchi da ti se vide sakriveni i sistemski fajlovi, otvori tu drugu particiju na explore, pronadji autorun.inf i izbrishi ga...
To je to...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
|
|
|
eeeeeeeeeeeeee sredila sam, ljubim vas i hvala
|
|
|
|
|
|
|
|
Chuj, hvala...
A pice?
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahaha vazi, ali ja ne znam u kojem si gradu? medjutim, ovo bi vec otvorilo chat na forumu, sto znamo da je zabranjeno, tako ako hoces javi mi se pm
hvala jos jednom
|
|
|
|
|
|
|
|
Otpushteno, zezam se...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|