:: |
Autor |
Poruka |
Lavlje Srce Odomaćeni član

|
Datum registracije: 16 Dec 2008 Poruke: 1141

|
|
kad me neko strasno uvredi recima ili nekim gestom...budem zlopamtilo......ali ne drzi me dugo....prodje me oprostim ali ne zaboravim...
|
|
|
|
|
 |
ravnicari Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 56
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 29

|
|
Hm, malo sam se preispitivala i ispade da jesam ali selektivno.
Najgora sm kad mi neko zaboravi rođendan, brišem ga sa spiska za uvek ili ako mi na bilo koji način povredi porodicu uh, tada izvlačim i stvari iz praistorije. U drugim situacijama više sam čangrizava...
|
_________________ ...ume život da bude lep... |
|
|
|
 |
SaraSweden Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Dec 2008 Poruke: 11 Mesto: Kristianstad

|
|
Vrlo rjetko sam osvetoljubiva.
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
nisam zlompamtilo, zaboravim al ne oprastam
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
ako mi neko nešto uradi ,sa čim bi povredio moje voljene osobe nikada nebih prešao preko toga.znači samo nešto baš loše.a tipa uvrede kroz neku priču ili nešto onako bezveze na to uopšte neobraćam pažnju.u suštini nisam nikakvo zlopamtilo.i brzo prelazim preko nekih stvari.ali i nedam baš da me svako z******a.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Jugović je napisao/la sledeće: | Jutros sam sreo neku drugaricu na faksu, a zaboravio sam da joj donesem neki skript i ona se odma na mene naljutila, a znam da se nece smiriti zbog toga..
Sad da Vas pitam, je l ste Vi zlopamtilo??? Koliko dugo pamtite lose stvari? Da li se dugo ljutite ili bacite to u zaborav?? Je l uzvracate istom merom ili opustite se i ne marite o tim stvarima???
Da Vas cujem.... |
Apsolutno operisana od zlopamćenja.
Da, planem brzo. Da, znam napraviti rusvaj u sekundi, ali to i traje sekundu tek. Ne pamtim loše stvari i ne dopuštam ih i ne prizivam u dušu i sjećanje. Pored toliko lijepih trenutaka u životu, vrijednih sjećanja i pomena s vremena na vrijeme, tek da nas oplemeni - ne vidim svrhu trovanja nečim bezvrijednim, pogotovo tratiti svoje dragocjeno životno i tako kratko vrijeme smišljanjem kako uzvratiti istom mjerom, učiniti nekom loše zato što je taj neko nekad učinio nama? Ne treba takve stvari gajiti u svom srcu niti dati priliku da zlopamćenje pusti korjen u duši. Svakome se učinjeno na neki način vrati, pa i to loše učinjeno nama.
Ne marim i ne tratim dane na takve stvari, postoje mnogo ljepše i bolje i trudim se da u tom pravcu ide moj život.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
ima nekih, kojima bih rado vratio, neke gadosti,
sto su mi ucinili.
otkud znam, vjerovatno jesam zlopamtilo, cim im jos nisam oprostio.
sem toga zar nije tu bog da prasta.
neka im on oprosti, a ja cu im zagorcati zivot prvom prilikom.
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
njanja1011 *look by njanja*

|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...

|
|
DA!-I to veliko...
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Pa zar postoji "dobropamtilo"?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Postoji, Generacijo, vjeruj da postoji. Možda čudan izraz, knjiški definitivno nije, ali...radije ću ga prihvatiti i prije nego "zlopamtilo."
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Da jesam, iako planem u sekundi, ako me neko toliko iznervira svojim postupkom ili ponašanjem, posle nekog vremena mogu oprostiti, ali zaboraviti... ne Što imam od toga da zaboravim, da me taj neko pravi budalom Ako mi se neko zameri, tu je kraj točka. Pamtim zauvek i udaram tamo gde najviše boli... Znam da ne valja što sam osvetoljubiva, ali to sam ja
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|