:: |
Autor |
Poruka |
* Lucky * Iskusni član
|
Godine: 100
Datum registracije: 14 Jan 2008 Poruke: 807 Mesto: tamo daleko ...
|
|
muškarci i alkohol to ne ide jedno sa drugim , idu laži pa prevare ....
|
|
|
|
|
|
slavica_m >>>luda mala<<<
|
Godine: 33
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
|
|
Ok je da popije kad je sa drustvom i sta znam... Ne svidja mi se kad pije dok je samnom a i on se trudi da tad ne konzumira nista alkoholno... Jos uvek nemam problema oko toga
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Na svu sreću moj ne pije tako da ne moram brinuti o tome
A ne volim pijane muškarce...
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Meni je Ok kad decko izadje sa svojim drustvom pa se napije,pa i ako pretera i napravi neku simpaticnu glupost,meni bude slatko jer znam da oni uzivaju u tome a pogotovo kad prepricavaju jedno drugom te dozivljaje.
I kad popije da bi se opustio u drustvu,to je isto OK.
Ali da imam decka kao jedna moja drugarica,koji se svakog vikenda lesi kao majka,tuce,urlice,pravi haos i biva izbacivan iz diskoteke?
Takva vrsta ne.
Moze odmah da zaboravi na mene.
A ipak mi je,sto se tice tog pijanstva,najsladje kad cuje da su se decko i devojka zajedno napili(onako,malo dobili) negde pa da su se tako malo zaneli,to sam jednom cula i bilo mi je bas simpaticno.
*
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
***Margarita*** Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 367 Mesto: Beograd
|
|
ne volim nesto preterano alkohol zato sto mi je otac umro od alkohola kad sam imala 13 godina ali to meni ne daje za pravo da nekome zabranjujem da pije.cak i ja umem ponekad da popijem malo ali to je jako retko
|
_________________ I barely know you,but somehow I know what you're about.play with my mind. |
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
sve je ok dok je u granicama normale...i ne preterano često
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Jejaorka je napisao/la sledeće: | sve je ok dok je u granicama normale...i ne preterano često |
Bas tako, sve u granici normale
|
|
|
|
|
|
idaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jul 2007 Poruke: 110 Mesto: Sarajevo
|
|
Jejaorka je napisao/la sledeće: | sve je ok dok je u granicama normale...i ne preterano često |
upravo..
mada sam ja bas krenula iz krajnosti u krajnost... Imala jednu dugu vezu sa tipom koji nikada ali ama bas nikada ne pije, a sada sam sa drugim, koji s druge strane, drzi kafic, i svaki drugi dan popije litara i litara... ccc
nikad sa njima na zrelu granu...
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
a ne mogu ništ reći kad se i meni dogadja da popijem, samo kaj hvala Bogu znamo pit, ne ono da se ušikaš i povraćaš, nego se ušikaš i lijepo ti je a muškarci? ne vidim razliku, žene znaju bit još gore. tak da ne zamjeram, ako je pijan, pijan je i zna točno doći doma. prije neku večer sam malca vozila doma, zato kaj nije smio sjest u svoj auto i vozit. a mogao se napravit pamjetan i skucat se negdje. ah, tu noć nije znao pit
ali inače se tak skoncentrira, bude mi smiješan, samo bulji pravo i pokušava se otrjezniti da bi došao doma ili kad telefonira sa mnom, sav se umusi i skoncentrira da kaže pravu stvar
|
|
|
|
|
|
boj@nic@ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 93 Mesto: moj topli krevet
|
|
alkohol najvise mrzim,neka decko pije koliko hoce kad nije sa mnom,ali kad smo zajedno da ne pomisli na alkohol,uvek pali,a ako to ne moze da prihvati neka trazi devojku koja ce ga non-stop trpeti pijanog a takvih devojaka skoro da i nema
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ovaj moj ne voli da pije...mislim voli ali slazemo se samo u sangriji
i u koktelima
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
U nekoj normali, granicama da- poviše toga da mi povraća ispred mene i tetura - ne-
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|