Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
Ako ako, tako treba, takav je bio i Zan Klod Van Dam dok nije upoznao Dzems Bonda...no, druge su to price, evo josh neshto, za prave shampione! (doneo bih i sarme al' videh iznad da ne zelish 'ranu pa...)
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Pa ovaj mene zeza, on mene zeza, bre! Ja to tek sad primetio( a sta cete Bosanac sam, pa dok ja ukapiram..
A ja budala jos idem i cestitam mu novi sprat, joj mene ludog...
Ima li neko informaciju koliko se po novom krivicnom zakonu dobija kad nekog utepate????
@alexns
Ti nisi krsten( ovaj post nema religioznu konotaciju).
Doci ces ti na novi spratic. Vraticu ti za ...Znas na sta mislim!
Meni , bre, naj dekolte foruma na msn-u a ti bla-bla o Titi, Kvaterniku, Holbruku... I ti i konjanik i coco bill.
pozzz
Konjanik Ludi Bosanac
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
Nećeš to prebolit izgleda nikako! E nek' nećeš!!!
Nego, Bosanac, znaš li ti da je danas dan LJudskih prava!? Pravo da ti kažem, imaš pravo, ali nemaš pravo Vuće te u ljevo Pričali mi neki tamo, kažu, ide mu rep u ljevo! Nisam vjerovo, pa reko da upitam. Ne dam ja da blate Bosance tek tako!
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
Jejaorka ~Angel azul~
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
Dok ti pogledaš, oni izbrisaše video
ajd da probam ponovo...
idemo...
U svijetu tajni mi nismo sami...
Konjanik Ludi Bosanac
Da ne bi bilo, da dolazim praznih ruku:
kUKULELE
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
Mysty ~abhor~
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
Tra la la la la
crnibiser samotvoja24
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
Ko to Bosanca dira
Vepre znas onaj vic za Bosanca...
Dosao Bosanac u Sloveniju na odmor i vice mu Slovenac.
- Je li Bosanac znas li ti kako ste vi Bosanci nastali?
Kaze njemu Bosanac:
- E de mi ti Bogati reci.
Kaze Slovenac :
- Je'o međed bukvu i nastao Bosanac.
A Bosanac ce ti Slovencu :
_ Haj dobro tovaris a znas li ti kako ste vi Slovenci nastali?
Kaze Slovenac ne znam , a kako?
A Bosanac ce ti njemu :
_ E je'o ti ja mater jel ti sad jasno
Vidi Vepra i Konjica sto skakucu ,a ulijece tu i coco - bill
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
Konjanik Ludi Bosanac
2:0 za nas Bosance
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
@jeja
opasna si, opasna si... Vangelis,a?
btw, znas li da Vangelis ne zna note? Ziva istina, ovaj slavni kompozitor je muzicki nepismen( ne zezam se).
@konjanik
Pazi kad si me i ti iznenadio, ali pazi kad si me bas iznenadio.
Hvala, konjo!
@boky
Hvala , boky, druzimo se i dalje!
@Brat i sestra svakako
mysty, bre... da te naucim ja nesto, da te tvoj drug nauci nesto, ne kaze se friends forever nego vriends vorever.
lepa slika, hvala ti!
@crni biser
legendo, slusaj ovaj vic...
Bosanac u Sloveniji. Dosao u prodavnicu muzickih instrumenata i kaze prodavcu, pokazujuci rukom:
" Dajte mi ovu harmoniku!"
Prodavac ga pogleda, pa mu odgovori:" Napolje, ne sluzimo Bosance!".
Boske sutra opet dodje, opet naleti na istog prodavca i opet trazi harmoniku.
Ovaj mu opet isto odgovori:"Napolje, ne sluzimo Bosance!".
Bosanac se seti pa dodje sutra sav maskiran u radnju.
Zeleni sesiric, pantalone bermude sa tregerima, stavio brcice... Pravi Bavarac, kao da je Hans, a ne Ibro, kao da je dosao direktno sa periferije Minkena.
Zatrazi haroniku, pokazujuci rukom, i pokusavajuci da to docara slovenackim recnikom:
" Prosim vas, eno harmonika"
Slovenac pobesne i prodra se iz svog glasa:
" Mars napolje, rekao sam ti da ne sluzimo Bosance!"
Boske skide sesiric, lazne brkove i tuzno ga upita:
" Otkud znas da sam Bosanac, kako to znas?"
A Slovenac ce:
" Zato sto je to sto ti trazis radijator, a ne harmonika".
kisss za zenske posetioce, a za muskarce pozdrav.
Naslov teme je" Pokloni... prevareitd, tako da se ne ustrucavajte, zaboravite predrasude i slobodno prevarite decka/momka/svalera sa mnom. Ma slobodno,ne ustrucavajte se.
Ja sam vam kao onaj Kip Slobode u Los Angelesu( ili se on nalazi u Rimu, ne znam tacno?). Onaj kip na kome pise: "Svi vi obespravljeni, nesrecni, pridjite meni i potrazite utehu kod mene".
Znam ja tudju muku, svakom cu izaci u susret. Za preljubu-spreman!
Bem ga, a mozda se taj kip nalazi u Atini, nisam siguran.
Konjanik Ludi Bosanac
Jbga Vepre, ocrni nas Bosance sa tim spomenikom... Kako ne znaš gdje je???? Pobogu mili brate, pa amerima darovali laponci za oslobođenje od jarma avstijanaca i nalazi se u Shaboygenu!!!!
Svi vi koji dolazite ovamo, da vam kažem, nismo mi bosanci toliko glupi kolko nas napravi Raptor
anchi22 •• 20:01 ••
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
Pozdrav najlepsem na forumu
Dodje vreme da se i ja ubacim ovde,,, ne dozivaj djavola docice sam i bez poziva...
Ajmo nesto ovako,,, nema spavanja niti sedenja nego na noge
Makedonsko oro
velociraptor Banovan!
Moze, moze... Bolje i na noge nego da se ore i kopa, ma sve je bolje nego oranje i kopanje.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma