www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Do koje mere ste spremne da se zrtvujete?
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
tabakva
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 08 Jan 2006
Mesto: Valjevo

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 22, 2008 4:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

filicka je napisao/la sledeće:
Mozda zvuci smesno i mozda licim na dete,ali u stanju sam da ubijem i poslednjeg coveka na svetu,da sve prodam ili ostavim,da se ubijem,da se osakatim,da prerezem vene,sve.
Pa i da,ako on to zatrazi,provedem citav zivot bez njega...
i mnogo gore,mnogo gore druge stvari.

Moram priznati da si me malo uplasila Filicka sa takvim recima, ma neka si. fino, cenim iskrenost... Wink

ravnicari
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 29 Nov 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 30, 2008 8:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm, nekako ne volim reč žrtva i žrtvovanje...
Kad je ljubav ona velika i prava sve se nekako namesti i dođe na svoje (moj muž i ja smo 18 godina zajedno, od toga 12 u braku)...
Moj muž i ja se razlikujemo i to drastično nekih 5% ali mojih 5% poštuje njegovih 5% i obrnuto i super nam je!

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 18, 2008 4:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tabakva je napisao/la sledeće:
filicka je napisao/la sledeće:
Mozda zvuci smesno i mozda licim na dete,ali u stanju sam da ubijem i poslednjeg coveka na svetu,da sve prodam ili ostavim,da se ubijem,da se osakatim,da prerezem vene,sve.
Pa i da,ako on to zatrazi,provedem citav zivot bez njega...
i mnogo gore,mnogo gore druge stvari.

Moram priznati da si me malo uplasila Filicka sa takvim recima, ma neka si. fino, cenim iskrenost... Wink

mnoge sam uplasila Smile
kad pricamo iskreno,onda pricamo iskreno,stvarno bih mogla sve to da uradim.
Cak sam nesto od ovoga i pokusala.

..Detinja dusa..
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 32

Datum registracije: 18 Avg 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 20, 2008 3:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zrtvovala sam sve...sad i nikad vise...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Do koje mere ste spremne da se zrtvujete? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon