Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Odavno se nesto, mislim hocu li ili necu da posvetim tebi ovaj kutak.
Hocu, pa necu, pa se nesto ustrucavam. A sta ces mi iz Donjeg Vakufa smo malo lenji...
Biseru, legedno, druze moj, carice...
Sta da kazem o tebi, a da se ne ponovim? Sta reci o osobi koja je verovatno jedna od najpopularnijih i omiljenijih faca na sajtu, osoba koja kad dodje na forum, uvek sajt dobije na dinamici i pozitivnoj energiji.
Nastavi i dalje da gazis tako( dabome, figurativno) i da budes ukras ovog sajta. Gazis kao, kao... Mauricioooooo Shoguuuuuun.
Ono sto je on za PRIDE, ti si za ovaj forum( predsednik zirija " Naj kolo foruma").
Kissss od velociraptora!
Shogun
Boky ¤ The King of Kolo ¤
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Evo i mene ovde da pošaljem meni veoma dragoj osobi jedan veliki pozdrav i jedan veliki poljubac u znak svega što je uradila za mene.
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
Ko če? On če, ja ču, on če, ja ču? I na kraju ON če.... E nek je vala, niko to ne radi ko on...
Dakle, Crnibiser, Biser svakako, u svakom pogledu i u svakom postu... Nije da se ulizujem predsjedniku žirija za Naj kolo Foruma, nikako. To pišem iz čiste potrebe da pobjedim u Naj kolu, mada kažem, ne ulizujem se...
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
crnibiser samotvoja24
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
E baš vam ga veliko mislim HVALA svima..vepre ovo je jedini forum na osnovu kojeg bi se trebali ponasati svi ljudi svijeta da im bude extra dobro u zivotu...
Volim i ja vas sviju ali naravno drugarski
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Biseru, molim te, ni po babu ni po stricevima, a bogumi ni po pasenogu...
onako fajterski kao sto ti znas, beskompromisno. Kao Mauricioooo Shoguuuuun.
Prijave se primaju do 10.00 casova 1. limburga, a takmicenje ce trajati od 1-31 limburga meseca, dabome.
Izaberi jos 2 clana zirija i vasi glasovi vrede 5 poena, a glasovi obicnih clanova se racunaju kao 1 poen.
pozzzz !!!
p.s. Onaj kandidat tonija2006... Ono treba diskvalifikovati, ono nije kolo nego pesma, on nas zeza, bre!
anchi22 •• 20:01 ••
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
Draga moja, gde si meni ti Evo meni tebi u poseti to obavezno sta da kazem osim da ti saljem bezbroj poljubaca tebi i tvojim lepim budite uvek veseli i nasmejani skupa zajedno...
velociraptor Banovan!
Stoj! Stani! Prekidaj, glavno sam zaboravio da napomenem na pocetku.
Ovo takmicenje ne bi uspelo da se nisu javili sponzori, koji su nam nesebicno pomogli.
Zahvaljujem automobilskom gigantu Zaporozhac i kung fu wu shu klubu " Udri ga u menzu" iz Mojmilova na podrsci.
Ide reklama za kung fu wu shu klub iz Mojmilova, a posle toga se takmicenje nastavlja.
Hvala jos jednom!
zmaj udara repom
crnibiser samotvoja24
Konjicu , Vepre moj , anchi pepo moje i moje majusno Boky hvala vam od sveg srca...
Vepre ovaj zmaj opasan rep ima hahahahahahahaha
A dok odgledam ova kola dajem napismeno i pecatirano odabrano kolo..i moram opanke nove kupiti u ovih starih mi ne fercera dzon , a i slabo se mogu zakopčati...Al ih necu baciti da znas jer mi ih je nana kupila u Italiji i samo da se zna opanci su mi original Adadas , a vidjela sam u Skenderiji da su nabavili i original Nike
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
crnibiser samotvoja24
Vepru moj evo pogledah ova kola i od ponudjenih definitivno je pobijedilo " drzte lopova kolo" svaka cast na performansu
Konjanik Ludi Bosanac
Godine: 45
crnibiser je napisao/la sledeće:
Vepru moj evo pogledah ova kola i od ponudjenih definitivno je pobijedilo " drzte lopova kolo" svaka cast na performansu
Neeeeeeeeeeee ne priznajem.... to mora da je namještaljka
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
crnibiser samotvoja24
Konjanik je napisao/la sledeće:
crnibiser je napisao/la sledeće:
Neeeeeeeeeeee ne priznajem.... to mora da je namještaljka
Konjicu ako ubacite ono tvoje kolce gdje je guzva onda glas za njega..pravo nase kolce
Konjanik Ludi Bosanac
Godine: 45
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7sledeća
Strana 1 od 7
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma