:: |
Autor |
Poruka |
Bokša Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Nov 2006 Poruke: 6 Mesto: Beograd
|
|
Kako da namestim da mi comp radi na 2200 mgh posto trenutno radi na 1.8 mgh..znam da se nesto u biosu podesava ali ne znam kako da dodjem do toga..pa ako neko zna neka mi kaze...
|
|
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Omasio si mesto za postavljanje teme.
Inace trebas da podesis mnozilac i frekvenciju rada procesora tako da kada se monoze daju priblizno 2.2 GHz. Ja to to detaljno necu objasniti iz dva razloga. Prvi zato sto nisam siguran da uopste ponznajes karakteristike svog procesora jer nista o samom procesoru nisi napisao i drugi je taj da mislim da bi preterao u igranju i na kraju sprzio sam procesor.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
@Boksa
Ako ti je Intelov CPU i Asus-ova ploca igraj se sa tim slobodno )
Ja sam se iz petnih zila trudio da sprzim procesor i nisam uspeo (prosli PIII proc na 1.4GHz). Dizao sam ga do 1.7 i radio je ok medjutim chim preteras, temperatura mu poraste preko odredjene granice i kom se automatski ugasi, tj. ploca prekine napajanje - i dokle god temperatura procesora ne padne - on ti ne da da ga upalis ...
E sad ako preteras sa igranjem, vadi bateriju na ploci da restartujes BIOS
P.S. OVO GARANTUJEM SAMO ZA KOMBINACIJU INTEL - ASUS. Sa ostalim konfig. se nisam susretao tako da ne garantujem ....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|