www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Šta Vas najviše pali?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 09, 2008 1:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Široka ramena u koja mogu da se ušuškam...dok me posmatra kako uživam...pali me nežnost, maximalna, ali o5 volim i da je ponekad malo grublje... Wink

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 09, 2008 2:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pali me kada legnem pored njega pa kad me počinje milovati nežno i polako..Kada rukama prolazi po mojim butinama a ne dira ključnu tačku nego sve okolo Embarassed Uf!
Volim kada me od nazad pribije uza zid i počne pipati grudi i ljubiti po vratu..U tom trenutku želim da puknem Embarassed Wink

Maya_Lo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 05 Feb 2008
Mesto: Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 22, 2008 5:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oci,osmeh,usne,pa kad me pogleda i pocne da pricamo o tome sta zelimo i slicno.......Pali me kad pocne da me ljubi po vratu,stomaku,ma svugde....odem u nebo.....Jednostavno receno,u njegovom prisustvu hocu da se istopim sva...... Wink

deks90
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 21 Nov 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 22, 2008 10:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam primetio da je iko od muskaraca lepo napisao... al ajde! Najvise me pali kada je devojka "jebozovno" obucena i kada me na pocetku zavodi na vrlo erotski i slobodan nacin...

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 30, 2008 12:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Yes, yes, yeeeees, konacno jedna ok tema...Taman mislio da pobegnem odavde kad ono... Jaoooooooo, jaoooooo, ja obozavam kad devojka koketira i tokom seksa. Na primer, kad mi namiguje dok radi oral, kad mi se plazi dok radimo "one stvari" itd. Uh sto me to pali...
Koketiranje treba da se nastavi i u krevetu, a ne samo da traje do istog , pa posle sve nekako bez zara, bez vreline.
A kad devojka obuce izazovni donji ves i kad koketira tokom seksa, ja se... ja se sav...Uzbek...sav se Uzbek... Pardon, uzbudim se, to sam hteo da kazem a ne Uzbekistan, evo ne znam ni sta pisem koliko sam se uzbudio na samu pomisao.
Brate, mili...Iskreno, tad se toliko uzbudim da ako bi neko pred mog stavio daske, crepove...ma sve bih ih izlomio u paramparcad.
Pljas, pljas, sve bih izlomio!

Kao Urko, telohraniteljot na predsednikot na makedonija!

A ako jos ima izazovni donji ves...jao, jaooo... bojle da ne pricam.

Toliko sam se napalio da mi dodje da sad odem u trac temu i da prvog muskarca cenzurisano.

gorec16
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 23 Feb 2006
Mesto: Poreč

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 13, 2008 10:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hmmmm pa to bi definitivno bila leđa i ruke,a nakon tog su poljupci po vratu,ajme na to se naježim...bolje da ne mislim na to... Very Happy

_NataLia_
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 11 Dec 2008
Mesto: Beč/Zg/Ri

austria.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 13, 2008 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pali me kad ležimo, odmaramo,a on me počne ljubiti po vratu, mazi me..
Pali me kad izlazi iz tuša onako gol, pa me zovne kao u kupaonicu .. onda dodjem i imam šta da vidim Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Šta Vas najviše pali? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon