:: |
Autor |
Poruka |
celly988 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Okt 2008 Poruke: 8
|
|
Daimonion je napisao/la sledeće: | ako si mislio na to na sta ja mislim,a to je razmak izmedju butina ispod guze,ali ne kad je devojka mrsava,nego kad joj se nog dodiruju a ipak ima ta nazovi rupica pri vrhu nogu...to nema nikakve veze sa seksm,prosta stvar gradje,ili ti genetike
inace,cisto moje misljenje,meni je to simpa,ono..kao neka normalna gradje zenske noge bi trebalo tako nekako i da izgleda,barem meni to izgleda dobro..sta znam |
da,to je samo stvar građe,a to da se to tek pojavi kad devojka ima sexualni odnos,to su bapske priče konzervativnih mama i baka koje to pričaju devojčicama,jer ne žele da se njihove curice sexaju.....
Verujte mi na reč....
Kao ono u fazonu :"Ako budeš imala odnos,ne možeš to sakriti od mene,ja ću znati,bla,bla...vidi se to..."
Tako su mame pričale mojim drugaricama .....
sve sam ja to već čula od njih!
Na sreću,moja mama mi je samo rekla da je to obična glupost....
|
|
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
ja stojim iza toga da ako cura neki duzi period ima veoma "aktivan" zivot,moze da se primeti po gradji njene zadnmjice i donjih extremiteta.Ne kod svake,ali kod mnogo cura moze da se vidi zestok seksualni zivot....
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
idaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jul 2007 Poruke: 110 Mesto: Sarajevo
|
|
hahaahah umrla bih a da ne saznah da je to od sexa, lol boooze
|
|
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Iskrena da budem... niti sam razumela pitanje, niti pojedine odgovore
Kakve rupe, a to još od sex-a da se pojave?! Pa nije vam ona stvar od čelika da bušite rupu gde god vam se prohte, kad vam prethodna dosadi
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
MR BEAN Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 253 Mesto: Zajecar
|
|
Citat: | Iskrena da budem... niti sam razumela pitanje, niti pojedine odgovore
Kakve rupe, a to još od sex-a da se pojave?! Pa nije vam ona stvar od čelika da bušite rupu gde god vam se prohte, kad vam prethodna dosadi |
E slazem se sa ovim iskazom, i jos nesto. Ljudi ispisaste 7 (sedam) ej sedam stranica, a nigde veze sa sexom, dobro poneko i kaze nesto o sexu, ali ova tema postade IN a glupa je do bola. To je stvar genetike, ne sexa. A sta ako neka cura ima redovni sexualni odnos sta, njena zadnjica je zategnutija, odnosno drugacija od onih koje nemaju. Koliko ja vidim vi sex smatrate fitnesom hehehehehehe
|
_________________ Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili.
Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha . |
|
|
|
|
MagnumVertex Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Dec 2008 Poruke: 1
|
|
MR BEAN,
Konacno da procitam i koju pametnu, nakon hekatombi gluposti procitanih na ovoj temi.
Ne zna se ko je pametniji, dal' ovaj sto je postavio temu (tinejdzer ocigledno) ili ove shvesterke sto mu odgovaraju. RUPICA ? ... ahahahahaha ... tako nesto postoji al' se definitvno ne dobija od sexa ...
Nego pade mi na pamet onaj vic kad je Cigo odveo Ciganku kod ginekologa zato sto je imala oooogromnu vaginu. Doktor kaze Cigi da saceka u hodniku, a njoj da se skine i da stane iznad ogledala koje je on postavio na pod i da pravi pokrete kao da igra Lambadu. Ciganka uradi tako, i kad doktor vide s cim ima posla ode da pozove ostale kolege, da vide cudo nevidjeno. Kad on ode, Cigo proviri u sobu i kad vide Ciganku, rece joj:
" Zeno, bre, majke ti ga ciganske, sta to radis ?"
" Pa vidis da igram Lambadu, tako mi rek'o doktor"
" Dobro, dobro, samo ti igraj, al' pazi da ne upadnes u tu sahtu dole."
|
|
|
|
|
|
MR BEAN Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 253 Mesto: Zajecar
|
|
Ha ha ha ti si se registrovao i napisao 1. poruku samo da me podrzis, hehehe. Pa sta reci nego hvala, mada od kad sam napisao post nema prasine oko ove teme....moderatori mozete slobodno temu pod LOCK !
|
_________________ Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili.
Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha . |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
moderatori su u stanju da sami procene sta to mogu, a sta ne mogu da ucine...hvala na sugestijama u svakom slucaju
zamolila bih da vas se drzimo teme...za ostale rasprave imate mnostvo drugih tema, privatne poruke, msn i tome slicno...hvala lepo
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Andrijaaa1997 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 27
Datum registracije: 20 Jul 2012 Poruke: 1
|
|
Postoji rupa , ne znam tacno od cega , ali i neke malo punije devojke imaju tu rupu.
Izvesna rupa postoji , pojma nemam od cega , ako neko zna neka mi napise.
|
|
|
|
|
|
Outre D'Etre Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jul 2012 Poruke: 31
|
|
Svašta ti se priviđa...
|
_________________ .
Outre D'Etre |
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
to nema veze sa seksom....
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
bludnik081 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 13 Maj 2015 Poruke: 9
|
|
Knjigu u ruke. BiiiiP je nauka
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|