:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Samo da ponovim neshto: Rekao - nije podnela, "slomila se".
A za onu vecinu...
Na primer: Vecina ljudi (eto, opet neka vecina) pravi izvesne klasifikacije.
Za ovaj sluchaj je, pricham sada uopshteno, klasifikacija - pripadanje grupi, vecinsko. --> Vecina (zhenskih osoba) ce da poshizi, da pravi scene, da se prenemazhe, da pricha o izgubljenom poverenju, da je taj (mushko) sada sve prokockao kod iste, da ce morati da ode "na distacu" - jedno vreme, da mora da se presaber, da ce "mozhda" oprostiti, ali nikada zaboraviti... bla, bla...
Time mislim da, verovatno, dotichni ima neku svoju klasifikaciju, neko standardno odstupanja, da tako nazovem od neke vecine. Ali da ne zna da ti ne pripadash u to "standardno odstupanje" nego da si van njega. Statistichki recheno ti nisi odstupanje, nego ne postojish, jer si u tako malom procentu izrazhena, tako da je na celu populaciju gledano --> zanemarljivo. (Ako uzmemo osnovicu "life style, tj. shvatanja, postupke itd...,
A iz statistike Gausov model prostiranja odstupanja oko "nechega")
Na to sam mislio tom "vecinom" u prethodnom obracanju.
--> Vecina je ovakva, dakle velika verovatnoca je da je i ona, donekle, takva - bez obzira na kazivanje tvoje.
Neki ne znaju da ljudi, ipak, znaju i istinu da govore.
Zato, ja pricham. Kome ne odgovara ili ne veruje - nemoj. Mrak mi.
p.s. mozhda neki izrazi iz statistike ili mate nisu najtachniji --> ne znam ih na BHS -prevodio sam bukvalno.
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Baraba, em sam odmorna em si sad bas fakat lijepo napisao. Mislim, objasnio.
Hvala ti.
U pravu si sto se tice svega (op.a), zato cu morati da se pomirim ocito sa time da mi nije receno samo zato kaj je valjda mislio da ce ostati bez mene ak mi kaze ikad. ( pogresno me je protumacio no ..sto da se radi).
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Btw, osećam da bih mogla voleti dete čoveka koga volim. Da li bi ti mogla?
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Btw, osećam da bih mogla voleti dete čoveka koga volim. Da li bi ti mogla? |
Takodjer. Nije ono krivo ni za sto i ne bih imala problem s njim nikad. Mislim u smislu da se osjecam lose jer ono postoji a ja sam s njegovim tatom. Nije isto kao kad je tvoje, ali u ovim trenucima ni u jednom se nisam osjecala tuzno jer ce se to dijete roditi i postojati a njegovo je.
Samo mi je bilo sve ovo šok jer nisam znala, i bas sam se bila s*enjala najvise zato jer se tak nesto presutjelo a nemam predrasude niti gorcine niti neki strah, bes, patnju prema djeci i svemu sto ima veze s njima. a ona uvijek najvise ispastaju. no..
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|