:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | andjela, ja nisam skontala da li on nikad nije pricao o tome, i ti to do sad nisi znala ili si znala al on i dalje ne prica o tome? |
ovo prvo. nisam znala, on nije pricao.
Queen, lijepo sam napisala da ne razmisljam o tomu je li njegovo - njegovo je, tak da ne trebam teorije o tomu sto je on s njom imao, briga me.. Lijepo sam napisala da ne trebam misljenje je li je on napumpao, zakaj su raskinuli i ostalo.
Pitala sam VAS sto bi VI uradili kad bi bili u toj situaciji ?
A, da PLUS : ak se tema nastavi o generalizacijama i o tomu tko je bolji muskarac ili zena, zatrazit cu da se tema zatvori jer me boli briga tko je od nas zena bolji a tko gori, ima o tome tema drugih.
Nisi skuzio temu, pitala sam sto bi vi uradili?
Znate citati!
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Pročitah sve postove. Malo zalootaste...mislim da Anđeli sada ponajmanje trebaju tutorisanja tipa 'možda je, a možda i nije '
Valjda te je upoznao za toliko da zna da mu ne bi skočila za vrat, a on the other hand, ajme, ne kažem da je lako, ali - odrasli smo ljudi...ako ti je stalo, ako nemaš predrasuda, prihvatićeš ga i takvog...Reci, brale, otvoreno: 'Razveden sam', 'Imam sina od 4 godine', 'Biseksualac sam' i sl., pa, ako mogu da te prihvatim u paketu sa svim sočnim detaljima, onda je to tek prava stvar.
Nego, možda sam propustila taj detalj, ali jeste li sada zajedno?
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Ja ču se prvo izviniti avtorici teme za lagano skretanje sa zakazanog puta... Nisam pisao sa namjerom da pišem ko je bolji od nas...
Drugo... Da eto iznesem svoje mišljenje! Nea tog boga koji če mene natjerati da imam dvije veze! To kao prvo, kao drugo, čutjeti o nekim stvarima, da, ali u ovom slučaju, normalan (mislim da ipak jesam, kolikogod sam luđak ) čovjek ne bi čutao.
Ne znam, eto, mogo sam samo to da napišem i prije, al eto, u danom momentu, mi ono palo na pamet, sad, pošto vidim, da ne paše, pišem ponovo!
i ovo je suvišno!!!! od mene
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Reci, brale, otvoreno: 'Razveden sam', 'Imam sina od 4 godine', 'Biseksualac sam' i sl., pa, ako mogu da te prihvatim u paketu sa svim sočnim detaljima, onda je to tek prava stvar.
|
E, pa, upravo OVO. Isuse, jel' to teško reći? Ma ne moraš mi to reći prvog ni drugog dana kad se upoznamo. Ali nakon par mjeseci mislim da je grozno prvo prema njemu samom, pa i prema toj curi, ma tko *ebe mene, nije bitno, ali iz postovanja.
I kao sto kazes, srce (for Konjanik) ( hvala ti na odgovoru.. op.a ) o ovako necemu, koliko god i ja da sam nekad grozna, fakat nije iz nekog postovanja lijepo ni prema kome.
Annabel, trenutacno smo izmedju jer normalno zelim sad razgovarat lijepo, ne se svadjati. I sigurno ali sigurno bih sa njim bila, bez ikakve predrasude da mi je rekao sam - kad god - a ne da sam saznala od drugih. Nastavila bih nekak dalje ali imala bih povjerenja u njega da mi moze reci kad je negdje gusto. Da je u pitanju kupljena pogresna boja donjeg vesa pa da se smijem, ali ovo bas i ne mogu...
Nem pojma...
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
sumnjam da bih mogla ostati u vezi sa nekim ko bi mi tako nesto precutao...pretpostavljam da bih se osecala prevarenom...izneverenom, u najmanju ruku...a sve to bez ikakve potrebe...sta znam...kontam da su ljudi i vece raskole prevazilazili, ali mislim da bi za mene ovo bilo malo previse
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Ja ne znam u cemu je problem
Jel te on prevario pa je ona zatrudnela, ili je bio sa njom, pa u medjuvremenu nasao tebe, tj. prevario nju sa tobom???
Koji god da je scenario u pitanju, svo troje ste krivi
Ne znam sta je sa nasim ljudima, ali nivo komunikacije je zestoko na niskom nivou, i bas zbog toga dolazi do ovakvih situacija.
Svi cute, svima ko fol lepo, a iznutra ste se svi izjeli od muke.
On cuti verovatno zato sto ne zna ni sam sta ce, a i plasi se raskida veze.
Ti verovato cutis da nebi doslo do svadje il' pucanje veze.
A vidim na samom pocetku teme ste odma poceli da pljujete sve il' cak vecinu muskaraca, ma sve naj naj najgore, tctctctc, gde ce vam dusa
Nikada nisam bio u takvoj situaciji, niti cu ikada biti. Al ajd ono ko fol, da sam u takvoj situaciji, ne bih cutao.
Slusaj mala, takva i takva je stvar u pitanju, ja sam u toj situaciji, ti dobro razmisli pa mi javi. (ajd sad skidaj gace) Ovo u zagradi je mali humor
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | Pitala sam VAS sto bi VI uradili kad bi bili u toj situaciji ? |
Ostala sa njim, ako ga volim i stalo mi je do njega. Pitala bih prvo zašto mi nije to rekao. A ostala a njim jer je to prošlost.
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Citat: | Pitala sam VAS sto bi VI uradili kad bi bili u toj situaciji ? |
Ostala sa njim, ako ga volim i stalo mi je do njega. Pitala bih prvo zašto mi nije to rekao. A ostala a njim jer je to prošlost. |
Kraljice, jeste prošlost, ali je itekako povezano sa sadašnjošču... Kako vjerovati i dalje onda!
Anđela je dobro rekla, da je bio odmah jasan, možda bi se i moglo preč' preko toga, ali kad ovako nešto prečuti, i šta je gore, saznaš iz neke druge ruke (usta), nije to nikako na čast njemu. Ebemu miša, jel toliko teško priznati svoje vlastite mane...?
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | Ebemu miša, jel toliko teško priznati svoje vlastite mane...? |
da je mana pa i da je nekako sakrije, ali bem mu misha,dete je u pitanju. Ma eto ni to dete nije povod vec ta tisina.
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
:LOL: je napisao/la sledeće: | Citat: | Ebemu miša, jel toliko teško priznati svoje vlastite mane...? |
da je mana pa i da je nekako sakrije, ali bem mu misha,dete je u pitanju. Ma eto ni to dete nije povod vec ta tisina. |
ma dobro, sad se hvatamo u konjski nokat..., priznati svoje greške, bolje ovako
I naravno, nije dijete u pitanju, baš ta tišina! To je ono, ebemu miša jel teško reći: "Za*BiiiiP sam, jbga, takva i takva stvar!"
Kažem, neke stvari nemora živ bog da zna, ali ovo npr, e vala ako se tako nešto prečuti, fakat nisi zdrav!
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
'Ajd' sad, svi bismo mi, kao, rekli, pa sta bude. i neverujem da bi ijedan muskarac rekao suprotno. Onda, ili Andjela bas nije imala srece da naleti na jedinog koji bi precutao, ili mi mozda ne poznajemo sebe.
Pre ce biti da je ovo drugo.
Sto se mene tice.... hmmmm... ne znam... Mogu da kazem odmah i da se najverovatnije tog momenta zavrsi, a mogu i da precutim i budem sa njom dok ne sazna. Tesko je reci, ali verovatno bih cutao dokle god mogu. Znam da nije ispravno, ali sta ces. Svi smo mi gresni.
Andjela, to jeste krupna star i zato je tesko izgovoriti. Jos teze je odabrati pravi trenutak. Kad god da ti kaze, bilo bi "sto mi to ranije nisi rekao?", a slozices se da ne ide da ti je to rekao kad te upoznao.
Bezveze je sad raspravljati "sta bi bilo kad bi bilo". Imaj razumevanja prema njemu, sigurno je cutao da bi sto duze trajalo.
Citat: | Valjda te je upoznao za toliko da zna da mu ne bi skočila za vrat |
Nekoga znas ceo zivot, pa opet ne znas kako ce u datoj situaciji reagovati.
Koliko sam shvatio, oni se znaju tek pola godine, a to je prekratko da bi se toliko dobro upoznali.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
|
|
jerotije, to sam i napisala u jednom postu, normalno je da kuzim da mi nece to reci prvi dan kad se upoznamo, pa ni drugi.. ne bih mu ja ni sad rekla "sto mi nisi ranije rekao"? pitanje bi simply bilo a zakaj mi uopce nisi rekao . nije da sam ja sad neka koju je sramota jer su svi znali a ja ne , isli zajedno na ljetovanje, cijelu njegovu ekipu znam , radimo zajedno pa kao uzas mi je jer sam ispala tupaca. i ne smatram da se i poznajemo dovoljno, to je jos jedna stvar. nije mi uopce do toga da se cimam kak sam ispala pred drugima. . samo do eto nekog respekta prema meni. cisto da bum informirana da ..postoji dio njega koji hoda. brijem da ne mogu razumijeti tu situaciju jer takvo sto jos nisam dozivjela, pa eto.
enivej, hvala svima na odgovorima.
zelim mir u svijetu
Citat: | Koji god da je scenario u pitanju, svo troje ste krivi |
a za koji sam dio ja to tocno kriva? zato kaj nisam pravila scjene da mi kaze sve o sebi od rijeci do rijeci prvog dana ili...?! ili za njen stomak?
a cuj, napisala sam da kuzim da je tesko sad donijeti vama misljenje, na pocetku teme sam napisala da ne zelim pisati o scenariju jer sam decentnija otkad sam podlozna u vidu javnosti , te sam ukratko napisala samo da nije u pitanju prevara, bio je on s tom curom prije i prekinuli su za vrijeme trudnoce . i napisah da to nije bitno sve do konca ( ima mnogo toga) , nego da zamislite vi da vam se to dogodi, ne zelite to dijete - bi li rekli sadasnjoj curi? eto.
|
Poslednja prepravka: Anđela datum Sre Dec 03, 2008 6:44 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|