www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bice tata,a o tome ne prica. Zasto?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 01, 2008 9:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam "background" deshavanja, tj. upoznavanja, bivstvovanja itd.
Jedno cu ti reci: Problem je shto "vecina" osoba zhenskog pola to ne mozhe da podnese.
Nemoj sada da me ubijesh isl. Ali, stvarno je problem shto se sve meri na nekoj vecini, kako vecina odluchi i sl...
Ako je on "slushao" itd... slichne priche... i putem istih mu recheno da tako neshto ne mozhe da opstane, onda mu je preostalo jedino da cuti i da se nada da kada saznash necesh praviti problem, nego prihvatiti kao i drugo shto prihvatash bez previshe pitanja. (Ovo je moje mishljenje).
A potaknut sam i sam svojim iskustvima povodom: "Reci dragichka, postacu tata! "
Ni jedna nije uspela s time da se izbori. "Slomile su se na tome", da se tako izrazim.
I na kraju se ispostavilo da nisam tata i ... --> okiz. Saznao sam da nisu tako"otvorene", da nisu tako "suFer cool", da nisu tako "..." itd. --> meni josh veci mrak Cool
Kazhem, problem je u vecini, u tom ubacivanju neki(u) soj/vrstu/grupu, nazovi ga kako hocesh.
Ja nisam cutao. Mada, kazhem, mogu da razumem da cuti. Ukratko.
edit + update: Rezonujem na osnovu tvoj skoro 10 'iljada upisa vezano za tebe.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 01, 2008 9:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam sigurna da li sam te skuzila i jednu rijec Very Happy danas sam umorna.
ugl, najvise ne kuzim dio "sve se mjeri na nekoj vecini". to ne kuzim, sorry. ostalo sam procitala vise puta i skuzila.
ma nema tu da ja ne mogu podnijeti nest sad. sve ja to prezvacem, ima gorih stvari u zivotu!

mozda je problem upravo taj sto ja nisam kao vecina cura koje zele sve znati, sve ispitati, svaku vecer znat sto je tko radio. mozda je trebalo da bum ljubomorna, opsesivna, frustrirana. ili kaj ? onda ni tad ne bi nist valjalo! ne valja ni ova zlatna sredina koju ja uvijek pronalazim - a to je da se ne mora sve znat, zato i postojimo svi zajedno, da se zajedno saznajemo itd.. ali i da neke stvari ipak velike kao ova, ne mogu bit sakrivene. i mene briga. ali bit svega je da saznajem od drugih, a to je nest sto ne volim ni na TV-u vidjeti u seriji pa mjenjam kanal.

a i prije svega, sto god da se dogodilo ,vjeruj mi ni ja ne znam, uopce se ne zelim mjesati u takvo sto, pa isuse boze, ta ce ti osoba roditi nest sto je tvoje, htio ti ili ne, makar iz nekog postovanja (nekog, kakvog god) reci osobi ( u ovom slucaju meni op.a) da bar znam usput, uopce ne bih ni ton povisila, kak nikad ne radim.
samo iz postovanja, ni zbog cega drugog. Wink

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 01, 2008 9:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anđela je napisao/la sledeće:
maaa.. napisala sam na pocetku teme da me ne interesira kak je on do toga doveo, a mos mislit postat ce tata, tisucu ih je koji su sa 20 godina tate. to cu ja rijesiti, ne trebam misljenje o tomu " tko zna sto se dogodilo", nisam ja stavila naslov ovakav, moderatori su prepravili jer je i moj bio glup.
ja sam pitala vas bi li vi mogli sutjeti o tako necemu svojoj sadasnjoj curi? kontate?
uopce nisam osoba koju briga kaj je on htio da uziva 9 mjeseci ( ta je recenica malo..)

Ja licno ne bih mogao cutati ... ako bih bio siguran da sam ja zaista otac - skakao bih od srece i sa drustvom to proslavio u kafani celu noc Smile

Mada, bitno je upravo to KAKO se sve dogodilo da bih rekao zasto i kako bih se ja poneo u toj situaciji ... mozda i ne znam kako bih se poneo Smile Sami sebe chesto iznenadimo Very Happy

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 01, 2008 10:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala na odgovoru Smile

znam da je tesko donijeti sad neki stav kad nisam nist napisala vise. no, doista ne mogu, ispricavam se, decentnija sam a i on je otkad radimo negdje zajedno bla,bla.

tak da, pokusajte na osnovu iskustva ili zamisliti...

Jokky
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Nov 2008
Mesto: <Destination Unknown>

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 01, 2008 10:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E bas to Andela,uzajamno postovanje ali i povjerenje,shvacam da postoji strah od neke preemocionalne reakcije sa zenske strane(tako je to kod muskaraca) ali brate skupi hrabrosti i reci osobi sa kojom si trenutno( ne budi pussy Laughing ) Ja to ne bi mogo tajiti(barem ne toliko) izjedalo bi me iznutra dok jednog dana ne bi pukao i sve priznao(sad mozda je i on takav samo sa duzim fitiljem od mene)

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 01, 2008 10:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jokky je napisao/la sledeće:
,shvacam da postoji strah od neke preemocionalne reakcije sa zenske strane(tako je to kod muskaraca)

JA prva imam strah od bilo kakve preemocionalne reakcije ljudi i sa bilo cije strane, jer ne volim sve to, tak da iz te percepcije absolutno razumijem kad muskarac ne zeli nest reci. ali ovo..

Jokky
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Nov 2008
Mesto: <Destination Unknown>

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 01, 2008 10:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anđela je napisao/la sledeće:
Jokky je napisao/la sledeće:
,shvacam da postoji strah od neke preemocionalne reakcije sa zenske strane(tako je to kod muskaraca)

JA prva imam strah od bilo kakve preemocionalne reakcije ljudi i sa bilo cije strane, jer ne volim sve to, tak da iz te percepcije absolutno razumijem kad muskarac ne zeli nest reci. ali ovo..

Ja u kupe,ti u spade Mr. Green ...krivo si shvatila ovo "tako je to kod nas muskaraca".Kad sam to reko mislio sam da se stvara taj zid sutnje upravo zbog nekog "straha" da cete vi zene preemocionlano regirat..i to je to sta je tako kod nas...a ne to da smo preemocionalni(to ipak prepustamo vama)...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 02, 2008 12:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ok, citam ja tako i shvatam problematiku,ili sam bar uobrazila da je shvatam.
mene bi recimo brunula neka druga pitanja vezana za tu temu,npr koliko dugo cuti? (naravno da ne moze biti duze od 9 meseci->ili pak moze), npr da li je "napravio dete" dok je sa mnom u vezi?
ili prosto covek ceka "momenat". Shvatam da se ne moze to tek tako lako izustiti. Mozda je cekao da oseti emociju, da se zblizi sa mnom pre neko sto podeli takvu informaciju sa mnom.

mogu ja ovako do sutra da smisljam terorije...
ni jedna nema previse smisla, a opet kakve se sve besmislene stvari dogadjaju ova je jos i dobra.

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 02, 2008 12:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jokky, taj dio o preemocionalnosti za zene prepusti ostalim zenama, ja ti hocu reci da sam neki ludi izuzetak i da nemam tu preemocionalnost. Ja sve to gledam i pustam kroz sebe isuvise suvo i pojednostavljeno, kod mene nema kompliciranosti i patnje. A bem li ga, takva sam, sto cu, uzas!

:LOL:, ajd napisat cu, to je i jedino kaj znam, nije bio sa mnom tad, mi smo together od ljetos a to traje od prije.. Pa vjerojatno je da je cekao. Tko zna, mislit cu o tomu sutra i sa njim.
Ovak javno mogu samo cuti sto bi vi uradili. to sam i htjela. pusa for all Smile

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 02, 2008 6:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andjela, ja nisam skontala da li on nikad nije pricao o tome, i ti to do sad nisi znala ili si znala al on i dalje ne prica o tome?

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 02, 2008 10:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Možda ste kratko zajedno, a on sa tobom ništa ozbiljno nije planirao, pa je ćutao iz tog razloga. Ako je ostavio tu ženu, znači da tu nešto krupno nije valjalo. Možda mu nije lako da govori o tome. Pitanje je da li je to dete njegovo uopšte, možda je to razlog zbog kojeg je ostavio tu ženu.

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 02, 2008 11:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čovo il se us*ro il jednostavno nea 3 čiste u glavi... Ili pak nešto četvrto...

Prečutat ču neke stvari, ne mora svatko sve da zna, ni "ona". Jesam iskren, ali opet, neke stvari volim sačuvati za sebe. Da sad ne bi ovdje sebi hvalospjev pisao, ima nas raznih... mršavih, debelih, visokih, malih... pametnih pa i onih sa IQ broj sobne temperature....

Napumpao je drugu, bio sa tobom, čutao, ma muško je. Zaboga djevojke, ne ide mi u glavu, uvjek sve znate kakvi smo, a uvjek se pitate:
1) zašto me ostavio?
2) zašto me vara?
3) zašto nije iskren?
4) kako je mogo to da mi učini?...

Ima tih pitanja sijaset... Sve znate, a uvjek se iznenadite. Da vam nije do muškog roda, ne bi se petljale sa nama i obrnuto naravno.

Muškarci smo puno lakši za skontat nego ženske, nama je kod vas sve tajna, ama baš sve! A vi, znate o nama. E sad, ne možeš fakat odmah znati u koju grupu se svrstava pojedinac, ali kad se več desi nešto ko npr da čuti o nekim VAŽNIM stvarima, nemojte se iznenaditi.

Možda nekome ne paše ovo moje razmišljnje, ali... tako mislim! Dosta se jauče preko naših leđa, a opet u istom dahu: "moj dragi, moj voljeni, moj mužić, moje srce...." E pa, de se odlučite šta smo, il smo prasci il smo vam ipak potrebni ko i vi nama!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Bice tata,a o tome ne prica. Zasto? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon